Välkommen till

Stafettgatan 4B

Stafettgatan 4B
1: Lunden

Kvadratsmart etta med fina materialval

Högst upp i huset med härligt ljusflöde från ett stort fönsterparti finner du denna kvadratsmarta etta där allt är noga genomtänkt. Lägenheten har högt i tak och är renoverad med fina materialval. Lättmöblerad planlösning med öppna ytor och avskild sovalkov med vägg i industriglas som skapar karaktär samt praktisk klädkammare. Här bor du i en familjär förening som är högt belägen med fin utsikt över omgivningarna.

Välkommen på visning och välkommen hem!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på david.soderholm@lundin.se.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en möblerbar hall med plats för fri avhängning samt förvaring i en klädkammare. Lägenheten har genomgående nylagd ekparkett som är behandlad med vitpigment och väggarna är målade i vitt.

Öppen social yta med plats för både soffa och matplats samt en rymlig sovalkov som avskärmas med en vägg i industriglas. Ett stort fönsterparti längs ena väggen bidrar med rikligt ljusinsläpp och ger en luftig känsla.

Genomtänkt arbetskök som renoverades 2017 med svarta bänkskåp och träfärgat högskåp till kyl och frys. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, fläkt och integrerad kyl med frys.

Helkaklat badrum blått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt med en smal blå bård. Inredningen består av WC, handfat, spegelskåp samt takdusch från Flöda.

Lunden är ett lugnt och lummigt bostadsområde med backiga gator och charmiga hus. I närområdet ligger ICA Nära, frisör och pizzeria. Händelsernas centrum är Danska vägen där ni finner diverse butiker, såsom mataffärer, kiosk, gatukök, café, konditori, möbelbutik, färgaffär och stadens kanske godaste glass hos Lejonet & Björnen. På promenadavstånd ligger även Olskrokstorget med Systembolag, apotek, hälsokostaffär, blomsteraffär med mera. Delsjöns natur och motionsområdena kring Skatås nås på cykelavstånd. Goda kommunikationer finns med buss 60 som går precis utanför och tar er snabbt och lätt in till centrum.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Lunden


Bebyggelsen i denna del av staden är varierad. Charmiga landshövdingehus från 1920-talet blandas med stilren 50-talsarkitektur och moderna bostadsområden. Stadsdelen karaktäriseras av backiga, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla. De stora nivåskillnaderna ger Lunden sitt typiska utseende.

I Lundens mysiga kvarter finns allt man behöver. Utmed Danska vägen ligger flera trevliga butiker och matställen. Flera träningsanläggningar ligger på nära avstånd. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bl.a. bibliotek, hälsotek och café. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för de boende i Lunden. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Lunden inbjuder till ett trivsamt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta