Snart till salu

Toppmodern gavellägenhet med utvalda materialval, solig balkong & härlig utsikt

Johan Gille
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se

Lundin Västra Centrum

Med Lundin Västra Centrum får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Kennedygatan 6B

3,5:a Kungsladugård

Kortfakta

Avgift:
4 212 kr/mån
Rum:
3,5 rum
Boarea:
81 kvm
Byggår:
2018
Adress:
Kennedygatan 6B,
414 72 Göteborg
Välkommen att kontakta Johan
Välkommen att kontakta Johan

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på johan.gille@lundin.se.

Välkomna till denna smakfulla bostad där varje detalj är noga utvald. Här erbjuds genomtänkta materialval, generösa ytor som bjuder in till umgänge, stort badrum med tvättmaskin samt två fina sovrum. Generösa förvaringsmöjligheter & unikt hörnläge med mycket gott ljusinsläpp. Den stora och underbara balkongen med vacker utsikt vetter mot det trevliga området. Några minuter bort väntar Mariaplans sprudlande restaurangliv och kommunikationer som enkelt tar dig vidare mot solvarma klippor och salta bad.

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Innanför ytterdörren välkomnas ni in i en ljus och rymlig hall med gott om plats för avhängning samt förvaring i en skjutdörrsgarderob. Golvet kläs av praktisk klinker som sedan övergår till genomgående fin 3-stavs askparkett. Väggarna är målade i en ljus ton.

Ett par steg in når ni det sociala och inbjudande vardagsrummet tillika hjärtat av bostaden. Öppen och generös yta som är en perfekt plats att umgås vid. Här ges flera möbleringsalternativ med soffgrupp, tv-hörna, byrå samt övrigt möblemang. Stora fönsterpartier bidrar till ett ljuvligt ljusinsläpp som präglar bostaden.

Sobert kök från exklusiva Marbodal med vit inredning, grå bänkskiva samt stänkskydd i marmorerat kakel. Generösa arbetsytor för den som tycker om att laga mat och goda förvaringsmöjligheter ges i såväl skåp och lådor som i separat bänkskåp. Från köket har ni direkt tillgång till den underbara balkongen där ni kan öppna upp dörrarna och se den slående utsikten med en kopp kaffe i handen. Intill fönstret får ett matbord med stolar plats. Den maskinella utrustningen utgörs av fläkt, induktionshäll, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro samt två stycken kombinerade kyl och frys i fullhöjd. Samtliga vitvaror är i rostfritt utförande från högkvalitativa Siemens.

I anslutning till hallen finner ni det större sovrummet. Här finns gott om plats för dubbelsäng med sidobord samt förvaringsmöjligheter. En anslutande klädkammare bidrar till ytterligare förvaring samt med hjälp av sitt härliga ljusinsläpp från fönstret går att som idag, inreda som kontor alternativt ett mindre barnrum om behov finns. Kontoret/Klädkammaren har väggar klädda i en fin tapet.

Bostadens andra sovrum som idag disponeras som barnrum nås från vardagsrummet och erbjuder flera möbleringsalternativ. Här får en säng, skrivbord samt förvaring plats. Här inne pryds väggarna av en mönstrad tapet.

Helkaklat lyxigt badrum med grått klinkergolv och vita kakelplattor. Inredningen utgörs av wc, handfatskommod, spegelskåp samt duschhörna. Separat tvätt-del med tvättmaskin och torktumlare förenklar vardagens sysslor och den ovanliggande bänkskivan och väggskåpen bidrar till avlastning samt förvaring.

Information Ekonomi

Avgift: 4 212 kr/månad. I avgiften ingår värme. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för Triple play.

Andelstal: Andel i föreningen är 1,3579%. Andel av årsavgift är 1,3579%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr. Betalas av säljaren.

Driftkostnad: Totalt ca 1 101 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 411 kr/månadVatten/avlopp: 390 kr/månadFörsäkring: 300 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Kennedygatan 6B, 414 72 Göteborg. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2018

Lägenhetsnummer: 61102/1102

Storlek: 3,5 rum och kök. Boarea 81 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren. Observera att lägenheten är registrerad som 3 rok i lägenhetsregistret men används idag som 3,5 rok.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: Brf Majstången. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 79 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen registrerades 2016. Bostadsrättsföreningen Majstången består av 79 välplanerade lägenheter.. Föreningen ligger i Majorna/Kungsladugård, ett av Göteborgs mysigaste område.

Här bor du med cykelavstånd till allt: centrum, havet, grönområden. Till Slottskogen trampar du på fem minuter, till Järntorget på tio och till Saltholmen på strax över tjugo. Älvsborgsgatan förbinder dig med Mariaplans krog-­ och kaféliv, såväl som med vattnet och Klippans kulturreservat, där en rad publika verksamheter har blåst liv i de anrika omgivningarna.

Föreningens ekonomi: Ekonomisk förvaltare & teknisk förvaltare är SBC.
Föreningen äger sin mark och påverkas därför inte av eventuella höjningar av tomträttsavgälderna. Inga beslutade eller planerade avgiftshöjningar då ränteläget är fortsatt gynnsamt.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Ja.
Föreningen äger marken: Ja

Försäkring: Fullvärdesförsäkring finns via Länsförsäkringar.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: FTX.

Energideklaration: Utförd 2018-06-04. Energiprestanda 56 kWh/kvm och år. Energiklass B.

Renoveringar: Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2020 och sträcker sig från till 2050.

Planerade underhåll:
2022
- OVK
- Slamsugning
- Taksäkerhetsbesiktning
- Dammbindning av golv i allmänna ytor
2023
- Obligatorisk ventilationskontroll
2025
- Målning av träfasad
- Behandling av entrépartier i trä

Utförda underhåll:
2020
- Obligatorisk ventilationskontroll
2021
- Behandling av entrépartier i trä.

TV och bredband: Telia.

Parkering: Garage finns under huset att hyra för 1400kr/mån, kontakta styrelsen för att se tillgänglighet. Föreningen har egna parkeringsplatser utomhus för 700kr/mån, kontakta styrelsen för att se tillgänglighet.

Gemensamma utrymmen: Cykel- och barnvagnsförvaring finns att tillgå i direkt anslutning till hissen. Extraförråd finns att hyra för en extra kostnad om ca 100-200 SEK/månad, för att se tillgänglighet kontakta styrelsen.
Gemensam uteplats med grill och odlingslådor.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Kungsladugård

I Göteborgs västra centrum ligger Kungsladugård, denna mysiga pärla som består av vacker och välbevarad bebyggelse. Karaktäristiskt för området är de många landshövdingehusen som löper utmed Kungsladugårdsgatan. Namnet stammar från den kungsgård som på 1600-talet hörde till Älvsborgs slott. På ladugårdens ängar byggdes Kungsladugård upp i början av 1900-talet.

Bebyggelsen består av en blandning av fristående villor och landshövdingehus, alla omgivna av grönskande gårdar och mäktiga träd.

I kvarteren finns mataffärer och matställen, och vid Mariaplan finns trevliga butiker. Här ligger även plaskdammen som är ett välbesökt vattenhål om somrarna. Kungsladugårds grannområden har också mycket att erbjuda. Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss.

Kungsladugård är ett område som erbjuder stora möjligheter till ett aktivt liv. Det finns gott om föreningar och Slottsskogsvallens idrottscentrum och Frölundaborg är två större träningsanläggningar. För barnfamiljen finns ett bra utbud av förskolor och grundskolor.

Slottsskogen, Botaniska och Änggårdsbergen ligger alla på promenad- eller cykelavstånd och är ljuvliga gröna miljöer och rekreationsområden. Nere vid Klippan möter havet med vågskvalp och en blå horisont.

Kungsladugård inbjuder till ett gemytligt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning