Välkommen till

Kennedygatan 6B

3,5:a Kungsladugård

Charmig gavellägenhet med stor balkong & härlig utsikt

Smakfull bostad i hjärtat av Kungsladugård där varje detalj är noga utvald. Nyproducerad 2017 i klassisk landshövdingestil vilket kombinerar både charm, energieffektivitet och bekvämlighet. Här erbjuds genomtänkta material, generösa ytor som bjuder in till umgänge, stort badrum med tvättmaskin samt två fina sovrum. Generösa förvaringsmöjligheter & unikt hörnläge med mycket gott ljusinsläpp. Den stora och underbara balkongen med vacker utsikt vetter mot det trevliga området. Några minuter bort väntar Mariaplans sprudlande restaurangliv och kommunikationer som enkelt tar dig vidare mot solvarma klippor och salta bad. Hiss och möjlighet till garageplats!

Läs hela beskrivningen
Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Innanför ytterdörren välkomnas ni in i en ljus och rymlig hall med gott om plats för avhängning samt förvaring i en skjutdörrsgarderob. Golvet kläs av praktisk klinker som sedan övergår till genomgående fin 3-stavs askparkett. Väggarna är målade i en ljus ton.

Ett par steg in når ni det sociala och inbjudande vardagsrummet. Öppen och generös yta som är en perfekt plats att umgås vid. Här ges flera möbleringsalternativ med soffgrupp, tv-hörna, byrå samt övrigt möblemang. Stora fönsterpartier bidrar till ett ljuvligt ljusinsläpp som präglar bostaden.

Sobert kök från exklusiva Marbodal med vit inredning, grå bänkskiva samt stänkskydd i marmorerat kakel. Generösa arbetsytor för den som tycker om att laga mat och goda förvaringsmöjligheter ges i såväl skåp och lådor som i separat bänkskåp. Från köket har ni direkt tillgång till den underbara balkongen där ni kan öppna upp dörrarna och se den slående utsikten med en kopp kaffe i handen. Intill fönstret får ett matbord med stolar plats. Den maskinella utrustningen utgörs av fläkt, induktionshäll, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro samt två stycken kombinerade kyl och frys i fullhöjd. Samtliga vitvaror är i rostfritt utförande från högkvalitativa Siemens.

I anslutning till hallen finner ni det större sovrummet. Här finns gott om plats för dubbelsäng med sidobord samt förvaringsmöjligheter. En anslutande klädkammare bidrar till ytterligare förvaring samt med hjälp av sitt härliga ljusinsläpp från fönstret går att som idag, inreda som kontor alternativt ett mindre barnrum om behov finns. Kontoret/Klädkammaren har väggar klädda i en fin tapet.

Bostadens andra sovrum som idag disponeras som barnrum nås från vardagsrummet och erbjuder flera möbleringsalternativ. Här får en säng, skrivbord samt förvaring plats. Här inne pryds väggarna av en mönstrad tapet.

Helkaklat lyxigt badrum med grått klinkergolv och vita kakelplattor. Inredningen utgörs av wc, handfatskommod, spegelskåp samt duschhörna. Separat tvätt-del med tvättmaskin och torktumlare förenklar vardagens sysslor och den ovanliggande bänkskivan och väggskåpen bidrar till avlastning samt förvaring.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Kungsladugård

I Göteborgs västra centrum ligger Kungsladugård, denna mysiga pärla som består av vacker och välbevarad bebyggelse. Karaktäristiskt för området är de många landshövdingehusen som löper utmed Kungsladugårdsgatan. Namnet stammar från den kungsgård som på 1600-talet hörde till Älvsborgs slott. På ladugårdens ängar byggdes Kungsladugård upp i början av 1900-talet.

Bebyggelsen består av en blandning av fristående villor och landshövdingehus, alla omgivna av grönskande gårdar och mäktiga träd.

I kvarteren finns mataffärer och matställen, och vid Mariaplan finns trevliga butiker. Här ligger även plaskdammen som är ett välbesökt vattenhål om somrarna. Kungsladugårds grannområden har också mycket att erbjuda. Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss.

Kungsladugård är ett område som erbjuder stora möjligheter till ett aktivt liv. Det finns gott om föreningar och Slottsskogsvallens idrottscentrum och Frölundaborg är två större träningsanläggningar. För barnfamiljen finns ett bra utbud av förskolor och grundskolor.

Slottsskogen, Botaniska och Änggårdsbergen ligger alla på promenad- eller cykelavstånd och är ljuvliga gröna miljöer och rekreationsområden. Nere vid Klippan möter havet med vågskvalp och en blå horisont.

Kungsladugård inbjuder till ett gemytligt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta