Välkommen till

Bratteråsgatan 40, vån 22/25

Bratteråsgatan 40, vån 22/25
2:a Eriksberg

Vidsträckt utsikt över älven och Göteborg stad

På våning 22 av 25 med vidsträckt utsikt mot älven och staden finner ni denna nyproducerade tvåa med genomgående hög standard och stilrena val. Ett svårslaget läge med många soltimmar och vackra vyer att beskåda. För den som vill ta sig ut i det fria finns en gemensam takterrass högst upp i huset. Här finner man även en och relaxavdelning där man kan koppla bort vardagens stress.

Lägenheten har tvåstavsparkett i ek, modernt kök från Ballingslöv, stilrent badrum med kombimaskin och som extra plus även bra förvaringsmöjligheter. Kronjuvelen kommer med sina 25 våningar väcka uppmärksamhet från långt håll tack vare sin unika arkitektur med form som en slipad diamant. Den rejäla höjden gör att byggnaden blir det i särklass högsta huset i den älvnära stadsdelen och bjuder på panoramautsikt över Göteborg, Göta älv och gamla varvsbyggnader.

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Victoria
assisterande mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Victoria
assisterande mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhänging och förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. I taket sitter dimbara spotlights. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är målade i den vita nyansen NCS S0500-N. Vidare in i den inre hallen finns ytterligare förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob.

Social planlösning med kök och vardagsrum i öppet samband som inbjuder in till gemenskap. Mattlackad tvåstavsparkett i ek, väggar målade i den grå nyansen NCS 0500-N och fönsterbrädor i grå kalksten.

Modernt kök från välkända Ballingslöv med köksinredning i svartbetsad ek, bänkskiva i grå laminat och stänkskydd i matchande kulör. Bänkytorna ljussätts med LED-list med dimmer. Vitvarorna från Siemens som utgörs av induktionshäll, spiskåpa, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion och teleskåpsutdrag, inbyggnadmikro, integrerad diskmaskin samt kyl/frys i rostfritt.

Härligt sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Mattlackad tvåstavsparkett i ek, väggar målade i den vita nyansen NCS 0500-N och fönsterbrädor i grå kalksten.

Stilrent badrum med vitgrått matt kakel och svart klinker på golvet. Inredningen består av WC, handdukstork samt duschhörna med raka glasväggar och takdusch. Här finns även en kombimaskin med arbetsyta ovan och väggskåp för extra förvaring. I taket sitter dimbara spotlights.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Eriksberg
På Eriksberg möts historia och framtid i skön harmoni. Toppmoderna, exklusiva fastigheter belägna precis vid vattnet, integreras med gamla, genuina varvsbyggnader och arbetarbostäder.
Eriksberg är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv,
skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Eriksberg till Lindholmen och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

Gröna oaser finns exempelvis i Krokängsparken och Färjenäsparken, varav den senare också har en mycket populär lekplats. För den som vill motionera finns flera anläggningar.
På Norra Älvstranden finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Eriksberg, Slottsberget eller Lindholmspiren och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem
minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats
finns möjlighet i Eriksbergsdockan eller i Västra Sannegårdshamnens båtklubb.

Eriksberg inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta