Välkommen till

Molnvädersgatan 28

Molnvädersgatan 28
3:a Biskopsgården

Välplanerad lägenhet med nytt kök och inglasad balkong

Välkommen till Molnvädersgatan 28! Här finner du en kvadratsmart bostad med inglasad balkong i ett soligt söderläge. De nyrenoverade köket har goda arbetsytor och är nästintill oanvänt. Här bor ni med närhet till natur och kommunikationer som enkelt tar er in till Göteborgs innerstad.

Läs hela beskrivningen
Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Ta hissen upp och kliv in i en rymlig hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i tre garderober.

Bostadens kök renoverades 2021. Inredningen är tidlös och stilren med gråa luckor och detaljer i mässing som bryter av. Ovan den ljusa bänkskivan i laminat sitter vitt kakel. Utrustningen består utav spishäll, fläkt, inbyggd ugn och mikro, integrerad diskmaskin samt kyl/frys.

Det luftiga vardagsrummet rymmer med lätthet såväl soffgrupp med tillhörande möblemang som skrivbord eller matplats. Här nås lägenhetens inglasade balkong benägen i ett härligt söderläge.

Det största sovrummet är generöst tilltaget med fint ljusinsläpp från ett fönster och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i en stor garderob. Här finns plats för dubbelsäng med sängbord . De andra sovrummet kan inredas med säng och byrå alternativt hemmakontor.

Badrummet är helkaklat. Utrustningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, handdukshängare samt badkar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Biskopsgården

Kajpromenader, storstadsliv och vacker natur


Biskopsgården är en naturskön citynära förort till Göteborg som till största del bebyggdes under 1950-1960 talet. Området är uppbyggt kring tre större torg; Friskväderstorget, Vårväderstorget och Länsmanstorget. Bebyggelsen är till stor del belägen i höglänt terräng och många bostäder har vidsträckt utsikt över staden i öster eller skärgården i väster. Biskopsgården är känt för sina fina naturområden som till exempel Svarte Mosse med sitt rika fågelliv eller den kuperade och fornminnesrika terrängen kring Store Vette. Biskopsgården ligger ca 15 minuter med spårvagn från centrala Göteborg och nås med flera spårvagnslinjer. I området finns ett rikt föreningsliv samt flera förskolor och grundskolor i årskurs F-9. Biskopsgården har en mångfald av kultur och språk vilket utmärker stadsdelen.
Karta