Välkommen till

Ahrenbergsgatan 20B

Ahrenbergsgatan 20B
2:a Munkebäck

Högst upp i huset med balkong i soligt läge

Högst upp i huset finner ni denna hemtrevliga och väldisponerade tvåa med optimal planlösning samt underbar balkong i soligt söderläge med sol från tidig morgon till sen kväll. Lägenheten har nyrenoverat kök från 2020 med genomtänkta materialval och fin utformning samt en framtagen tegelvägg som skapar karaktär. Generöst vardagsrum med gott om utrymme för socialt umgänge samt utgång till balkongen. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, bra förvaring och helkaklat badrum. Välkomna till ett hem att trivas i!

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Benjamin
assisterande mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Benjamin
assisterande mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en väl tilltagen hall med goda förvaringsmöjligheter via en inbyggd garderob samt en klädkammare. Hallen är det centrala i bostaden och förbinder samman resterande rum med varandra. Väggarna är i vitt och har vitmålad charmig bröstpanel medan golvet kläs av ekparkett.

Socialt och inbjudande vardagsrum med gott om plats för att umgås med vänner och familj. Här finns utrymme för olika möbleringsalternativ som inkluderar soffa, bord, tv-möbel och ett matbord för minst sex gäster om så önskas. Ljusinsläpp från ett stort fönsterparti samt utgång till en härlig söderbalkong som erbjuder sol från tidig morgon till sen kväll. Väggarna är målade i grått och golvet kläs av ekparkett.

Köket renoverades 2020 med köksinredning från Ikea. Den maskinella utrustningen utgörs av induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, kolfilterfläkt, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. Köket har vitmålade väggar som fint bryts av med en fondvägg i framtaget tegel vilken ger mycket karaktär till rummet och golvet kläs av laminat.

Det rofyllda sovrummet ha fint ljusinsläpp och är en utmärkt plats för avkoppling. Här kan man inreda med dubbelsäng och sängbord. För förvaringen står en praktisk skjutdörrsgarderob. Väggarna är målade i vitt och golvet kläs av ekparkett.

Ljust badrum med svart klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Inredningen består av WC, handfatskommod och ovansittande spegelskåp samt en duschhörna med draperi. Här finns även vardagslyx som golvvärme och handdukstork. Ett mindre fönster ger ett härligt ljus och vädringsmöjlighet.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Munkebäck

Munkebäck är beläget i Göteborgs östra centrum, omgivet av vackra naturmiljöer. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består både av höghus, landshövdingehus och av villaområden.

Munkebäcks torg och kvarteren däromkring har ett gott utbud, här finns mataffärer, butiker och restauranger. Torpavallens handelsplats ligger vid Munkebäcksmotet, ett köpcentrum med ett stort utbud av shopping, träning och service.

I Härlanda park ligger kulturhuset Kåken. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola, och café. I parken som omger byggnaderna finns gräsytor och bollplaner. Munkebäck har flera aktiva föreningar inom exempelvis fotboll och innebandy. Det finns gott om förskolor och grundskolor att välja på, både kommunala och fristående.

Vacker natur finns på nära avstånd. Delsjöns naturreservat är ett vidsträckt grönområde med vandringsleder, motionsslingor och badsjöar. För Munkebäcksborna ligger Härlanda Tjärn närmast till hands. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Cykelvägar och goda kommunikationer i området gör att Göteborgs city lätt nås med cykel, buss eller spårvagn.

Munkebäck inbjuder till ett behagligt och centralt boende nära naturen.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta