Välkommen till

Karl Johansgatan 15A

4:a Majorna

Modern genomgångslägenhet med stor balkong mot innergården

I hjärtat av omtyckta och trevliga Majorna finner ni denna fantastiska genomgångsfyra med generösa sällskapsytor, härligt ljusinsläpp samt underbar balkong som bjuder på kvällssol. Bostaden erbjuder ett inbjudande och modernt kök, tre sovrum, två badrum varav ett med tvättmöjligheter samt goda förvaringsmöjligheter. Strax utanför porten har ni kommunikationerna som tar er runt hela staden snabbt och enkelt, lokala restauranger och caféer samt bekvämligheter som ICA, frisör och gym. Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Kevin
assisterande mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Kevin
assisterande mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt nedan:

Innanför ytterdörren välkomnas ni in i en ljus och rymlig hall. Här finner ni plats för avhängning av ytterkläder samt en hallmöbel. Väggarna är målade i ljusgrått och golvet kläs genomgående av parkett. Ett par steg till höger finner ni en stor klädkammare som bidrar med goda förvaringsmöjligheter.

Socialt och inbjudande vardagsrum med öppen planlösning mot köket. En underbar plats att umgås med familj och vänner på. Generösa ytor som erbjuder flera möbleringsalternativ med såväl soffgrupp, tv-bänk, byrå samt stort matbord för trevliga middagar. Det stora fönsterpartiet bidrar till härligt ljusinsläpp som präglar hela bostaden. En franskbalkong öppnar upp rummet och blir en charmig detalj.

Modernt och stilrent kök med vit köksinredning, svart bänkskiva samt stänkskydd i svart kakel. Inbyggda spotlights ovan bänkskivan är en extra finess. Den maskinella utrustningen utgörs av spishäll, fläkt, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro samt kyl och frys i fullhöjd. Samtliga vitvaror är i vitt utförande från kvalitativa Bosch. Här finner ni goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. En halv köksö är ett socialt inslag och en plats att hänga vid när ni lagar mat.

I anslutning till vardagsrummet finner ni ett av bostadens tre sovrum. Här har ni möjlighet att inreda med stor dubbelsäng, sängbord, skrivbord samt garderober. Väggarna är målade i vitt och golvet kläs av parkett.

Mellan de sociala delarna och hallen ligger en gäst-wc som har mörkgrå klinker och helkaklade väggar i vitt. Inredningen består av wc, handfat samt spegel.

Från hallen nås de två andra sovrummen som även dem är generöst utformade med plats för dubbelsäng och arbetshörna. Det ena sovrummet har även riktigt bra förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda garderober samt utgång till den trevliga balkongen som vetter mot den lugna innergården. Balkongen kan ni inreda med sköna utemöbler och slå er ner och njuta av sommarens varma kvällssol.

Bostadens badrum är helkaklat med mörkgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel med belysning, väggskåp samt duschhörna med vikbara glasdörrar. Här finns även en tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare, ovanliggande arbetsyta samt vägghängda skåp som bidrar till förvaring och underlättar vardagssysslorna. Golvvärme för extra komfort erbjuds.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Majorna

Majorna är en av Göteborgs mest genuina och charmiga stadsdelar. En stad i staden med eget uttryck och livfullhet. Vindlande kullerstensgator, vackra landshövdingehus och små parker och torg skapar tillsammans områdets trivsamma utseende och levande atmosfär.

Majorna är ett område med gamla anor. Hamnen, älven och havet har sedan århundraden varit livsviktiga för majborna. Härifrån hämtade man sin försörjning och många namn härrör från den tiden då det behövdes både båtbyggare, segelsömmare och repslagare. Idag är kajerna både arbetsplatser och härliga rekreationsområden. Och från många av Majornas kullar har man utsikt mot älvmynningen.

Stadsdelen sjuder av aktivitet för alla åldrar. Musik- och kulturlivet är rikt och det finns gott om idrottsföreningar och träningsställen. I kvarteren hittar man ett brett och varierat utbud av butiker, mysiga caféer och restauranger. Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss.

Majorna är en populär stadsdel för studenter, flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. För barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor.

Små parker, som Söderlingska parken i Gathenhielmska kulturreservatet, finner man i de egna kvarteren. Klippan, Slottsskogen, Botaniska och Änggårdsbergen ligger alla på promenad- eller cykelavstånd och är ljuvliga oaser året om.

I Majorna lever man ett aktivt storstadsliv i en charmerande småstadsmiljö med både havet och grönskan inpå knuten.

Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta