Välkommen till

Annexgatan 3

Annexgatan 3
4:a Johanneberg

Villakänsla med cityläge & stor terrass med spabad

Till er som söker villakänsla men samtidigt vill ha närhet till allt vad Göteborgs innerstad har att erbjuda så är denna lägenhet med stor terrass perfekt! I en flerfamiljsvilla i Johannebergs populära lugna villastad med grönskande omgivning finner ni denna ljusa och välplanerad fyra med genomgående stilrena materialval samt social planlösning med kök och vardagsrum i öppet samband. Det finns även tre sovrum i varierad storlek, goda förvaringsmöjligheter, badrum med egen tvättavdelning samt en separat gästtoalett. Pricken över i:et är den underbara terrassen i tre olika etage som har spabad och erbjuder sol under olika tider på dagen vilket sätter guldkant på vardagen.

Endast några minuter från huset finns bussar, affärer, motionsanläggningar, förskolor och skolor och en kort promenad bort ligger Korsvägen och innerstaden med dess stora nöjesutbud.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på victoria.wigerud@lundin.se.

I entrén välkomnas ni av en öppen ljus känsla tack vare de generösa kvadratmeterna och den direkta anslutningen till sällskapsytorna. Till höger om er i hallen har ni gott om plats för förvaring av ytterkläderna i en inbyggd skjutdörrsgarderob. Bostaden präglas av tidlösa detaljer med moderna inslag. På golvet ligger ljus parkett och väggarna är till största del målade i vitt. I alla rum sitter infällda spotlights i taket.

Härliga sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning. I vardagsrummet finns det gott om plats för en större matplats och soffgrupp med tillhörande möblering. En mysig plats för socialt umgänge med vänner och familjen. De stora fönsterpartierna ger ett fint ljusinsläpp.

Köket är bostadens hjärta! Här finns det gott om utrymme för matlagning och den öppna planlösningen gör att köket och vardagsrummet är en perfekt plats för socialt umgänge. Köket har en praktisk köksö som underlättar förvaringen och ger extra arbetsyta. Köksinredning i grått kombineras med bänkskiva och stänkskydd i vit laminat. Ny blandare installerades 2022, Primy Steel Accent med utdragbar pip. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion och grill, kolfilterfläkt (Cylinda, 2022), inbyggnadsmikro i rostfritt, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl och frys. Samtliga vitvaror förutom fläkten installerades i samband med renoveringen av köket 2017.

Intill vardagsrummet ligger ett av bostadens tre sovrum samt en gästtoalett. Sovrummet ger utrymme för en mindre dubbelsäng med tillhörande möblering. I dagsläget har sovrummet sex garderober med snygga dörrar i grått (garderoberna är säljarnas egna och ingår ej men kan köpas separat om man önskar ha kvar dem).

Gästtoaletten är helkaklad i en ljusgrå nyans som snyggt bryter av mot den vita inredningen. Här finns vägghängd wc, handfatskommod samt ovansittande spegelskåp som ger gott om förvaring.

Från en passage i hallen når ni de resterande två sovrummen samt badrummet. Bostadens största sovrum har gott om plats för en stor dubbelsäng med tillhörande möblering. De vitmålade väggarna bryts av med en ljusgrå fondvägg. Rummet bjuder även på förvaring i en egen klädkammare vilket ger en lyxig känsla. Tack vare de helglasade dubbeldörrarna sprids ett härligt ljusinsläpp in i sovrummet och härifrån tar ni er även ut till bostadens stora terrass i olika etage med upphöjt soldäck och spabad. Med ett insynsskyddat läge i villakvarteret kan ni ha en mysig grillkväll tillsammans med vänner och familj på terrassen.

Det mindre sovrummet passar perfekt som antingen barnrum eller kontor. Väggarna är målade i grått.

Modernt badrum med tidlösa materialval. Helkaklat med ljusgrått klinker som övergår i mindre klinkerplattor i duschen. Badrummet har behaglig golvvärme och inredningen består av vägghängd wc, handfat med generös kommod och avställningsyta, duschhörna med takdusch och skiljevägg i glas samt egen tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare från Bosch (2019). Renoveringen är fackmannamässigt utförd 2017 och certifikat finns.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta