Välkommen till

Mölndalsvägen 87H

Mölndalsvägen 87H
2:a Södra Centrum / Fredriksdal

Skandinaviskt ljust hem med tidlös elegans

Välkomna till en modern tvåa om 50 kvm med gårdsbalkong i sydvästläge. Lägenheten präglas av tidlös elegans och ljusa färgval som skapar en perfekt bas för det skandinaviska hemmet. Genomgående vitpigmenterad askparkett kombineras med väggar och lister i kritvit nyans samt inslag av grå kustgranit. Föreningen har en gemensam loungeyta med trådlöst internet, elegant inredda och ljussatta trapphus samt glasad hiss mot gatan som ger känslan av ett finare hotell. Brf Norra Nova är den ljusare och elegantare delen av det attraktiva bostadskvartetet Light Factory Gbg som nyproducerades 2018.

Light Factory är ett bekvämt framtidsboende med funktioner som trådlös ljudanläggning i badrum, lägenhetsförråd på samma våning som bostaden, bilpool, laddstation för elbilar samt plats för cykelskötsel och låsbara cykelboxar. Dessutom består affärslokalerna på bottenplan av restaurang, take away-mat, café och andra verksamheter som gör vardagen både lite enklare och trevligare. Huset har ett perfekt läge, nära både grönområden och all tänkbar service som bland annat Willys, Ica Maxi och en av Nordic Wellness största anläggningar. Från hållplatsen Varbergsgatan tar spårvagn 2 och 4 dig till Korsvägen på endast fem minuter. Närhet till grönområden och man är inte beroende av bil. Innerstans kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd.

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
David
assisterande mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
David
assisterande mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenhetens 50 kvm disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med goda förvaringsmöjligheter i en garderob med skjutdörrar. I taket sitter infällda spotlights. Lägenheten har genomgående vitpigmenterad askparkett samt väggar, lister och dörrfoder i samma kritvita nyans.

Härliga sociala ytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Här kan man inreda med soffa, matplats och övrigt möblemang. Fint ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti.

Köket kommer från Marbodal och har kritvita köksluckor som kombineras med en laminatbänkskiva i en behaglig grå nyans, kakel i grå kustgranit och blandare i borstad krom. De energisnåla vitvarorna är i rostfritt utförande och kommer från Siemens förutom fläkten som är från Franke. Vitvarorna består av induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys.

Rymligt sovrum som avskiljs med två skjutdörrar. Här kan man inreda med dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter finns i form av en klädkammare. Fint ljusinsläpp samt utgång till lägenhetens härliga gårdsbalkong i sydvästläge.

Modernt badrum där golvet kläs av ljusgrå kustgranit och väggarna är helkaklade i vitt reliefkakel. Inredningen består av wc, vitlackad handfatskommod med inbyggd och trådlös ljudanläggning, spegel med LED-belysning, duschhörna med rundad vikvägg i glas samt både hand- och takdusch. I badrummet finns även kombimaskin från Siemens samt en specialdesignad torkställning med över tio meters torklängd vilket ger funktionalitet som en egen tvättstuga. I taket sitter infällda spotlights.

Till lägenheten hör ett förråd som är beläget på samma våningsplan.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Södra Centrum - Fredriksdal

Södra Centrum är en helt ny stadsdel som just nu växer fram strax utanför Göteborgs stadskärna. I takt med att staden utvecklas och byggs ut blir Södra Centrum den naturliga förlängningen av innerstaden. Stadsdelen präglas av en nyskapande, hållbar och urban arkitektur och är ett levande kvarter med en mix av bostäder, kontor, butiker och caféer. Området utgjorde en gång i tiden Göteborgs textildistrikt och här bor man omgiven av anrika industriminnen som Lyckholms och Krokslätts fabriker.

En kort promenad bort ligger Världskulturmuséet, Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och hela evenemangsstråket. Med cykel eller spårvagn tar man sig smidigt till innerstan på ca 10 minuter. Mataffärer, restauranger och gym finns i din omedelbara närhet, liksom fina rekreationsområden som lämpar sig väl för både löpning och mountain bike-turer.

Södra centrum bjuder på stadsliv med extra allt. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta