Välkommen till

Seglaregatan 4

Seglaregatan 4
2:a Majorna

Kvadratsmart tvåa med västerbalkong

Kvadratsmart bostad med optimerad planlösning där en stor etta har byggts om till en tvåa. Socialt vardagsrum med separat sovrumsdel, stort kök med gott om förvaring och generösa arbetsytor samt helkaklat badrum. Underbar västerbalkong där du kan njuta av härlig kvällssol. Tryggt boende i välskötta och stabila HSB Brf Seglaren. Perfekt läge i trivsamma Majorna med närhet till härliga promenadstråk och cykelvägar, vackra Slottsskogen, mataffärer, restauranger samt kommunikationer.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Elin
assisterande mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Elin
assisterande mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts du av en rymlig hall med praktiskt klinkergolv och vita väggar. Här finns plats för fri avhängning och förvaringsmöjligheter i garderober.

Mysigt vardagsrum som kan inredas med soffa och övrig inredning. En del av vardagsrummet har delats av för att skapa ett sovrum. Vardagsrummet får ljusinsläpp från den stora öppningen mot sovrummet och väggen har även fondpartier i glasbetong som är en fin detalj med extra ljus.

Sovrumsdelen har ett generöst ljusinsläpp från två stora fönsterpartier och härifrån nås lägenhetens balkong som har ett eftertraktat västerläge med kvällssol. I sovrummet finns gott om plats för att inreda med dubbelsäng.

Stort och härligt kök med gott om förvaring och generösa ytor för matlagning. Köksinredning i vitt kombineras med bänkyta i ek och vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av glaskeramikhäll, fläkt, inbyggnadsugn, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Golvet kläs av praktiskt klinkergolv och väggarna är målade i vitt tillsammans med en fondtapet. I köket ryms en matplats för större sällskap och ett fönster bidrar med dagsljus.

Helkaklat badrum med mörkgrått klinkergolv och vitt kakel. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp samt badkar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Majorna
Majorna är en av Göteborgs mest genuina och charmiga stadsdelar. En stad i staden med eget uttryck och livfullhet. Vindlande kullerstensgator, vackra landshövdingehus och små parker och torg skapar tillsammans områdets trivsamma utseende och levande atmosfär.

Majorna är ett område med gamla anor. Hamnen, älven och havet har sedan århundraden varit livsviktiga för majborna. Härifrån hämtade man sin försörjning och många namn härrör från den tiden då det behövdes både båtbyggare, segelsömmare och repslagare. Idag är kajerna både arbetsplatser och härliga rekreationsområden. Och från många av Majornas kullar har man utsikt mot älvmynningen.

Stadsdelen sjuder av aktivitet för alla åldrar. Musik- och kulturlivet är rikt och det finns gott om idrottsföreningar och träningsställen. I kvarteren hittar man ett brett och varierat utbud av butiker, mysiga caféer och restauranger. Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss.

Majorna är en populär stadsdel för studenter, flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. För barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor.

Små parker, som Söderlingska parken i Gathenhielmska kulturreservatet, finner man i de egna kvarteren. Klippan, Slottsskogen, Botaniska och Änggårdsbergen ligger alla på promenad- eller cykelavstånd och är ljuvliga oaser året om.

I Majorna lever man ett aktivt storstadsliv i en charmerande småstadsmiljö med både havet och grönskan inpå knuten.

Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta