Välkommen till

Vårmånadsgatan 5A

Vårmånadsgatan 5A
4:a Kortedala

Välplanerad 4:a i 50-talshus med härlig balkong som vetter mot skogen

Välkomna till denna väldisponerade lägenhet med lugnt läge på Vårmånadsgatan! Här erbjuds ni en ljus bostad med fönster i två väderstreck samt en underbar balkong med utsikt mot skogen. Lägenheten har ett rymligt vardagsrum, tre bra sovrum, välplanerat kök samt helkaklat badrum. Bekvämt beläget med endast tre minuters promenad till spårvagnshållplats och närhet till både Kortedala torg och Citytorget. Här bor ni i en stabil föreningen med låg belåning!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Oskar
assisterande mäklare
Oskar Allard
Fastighetsmäklare
0735-16 22 63 oskar.allard@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Oskar
assisterande mäklare
Oskar Allard
Fastighetsmäklare
0735-16 22 63 oskar.allard@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren välkomnas ni in i en rymlig hall med plats för fri avhängning. Längst in i hallen finner ni goda förvaringsmöjligheter i en garderob. Golvet kläs av ekparkett och väggarna har en ljus mönstrad tapet.

Stort vardagsrum med fantastiskt ljus från ett stort fönster samt utgången till bostadens trevliga balkong. Balkongen kan inredas med lounge möbler och har underbar utsikt mot skogen. Vardagsrummet kan inredas med både en soffgrupp, matsalsbord samt övrigt möblemang. Golvet kläs av fiskbensparkett och väggarna är vita.

Väldisponerat kök med gott om plats för förvaring. Köksinredningen är i vitt med bänkytor i både vitt och rostfritt stål samt stänkskydd i vit mosaik. Den maskinella utrustningen består av spis, fläkt, ugn, diskmaskin samt kyl med frys. I köket finns plats för ett mindre bord för tre personer. På golvet ligger laminatgolv och väggarna är vita.

Bostadens master bedroom rymmer en dubbelsäng samt tillhörande inredning. Goda förvaringsmöjligheter i fyra inbygga garderober som är tapetserade och utgör en fondvägg, övriga väggar är ljusa och på golvet ligger fin fiskbensparkett.

Bostadens två andra sovrum är i mindre storlek och kan inredas med enkelsäng samt övrigt möblemang. Båda sovrummen har varsin rymlig garderob. På golvet ligger laminatgolv. Det ena sovrummet har vita väggar och det andra har gråa väggar samt en fondvägg med tapet i träimitation.

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och svart klinker på golvet. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, badrumsskåp, handdukstork samt dusch med taksil. I badrummet finns ett fönster för trevligt ljus.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Kortedala
Bekvämt och naturskönt boende nära city
Kortedala är Göteborgs första moderna förort och byggdes upp under 1950-talet. Området präglas av hus från 50-talet med en blandad bebyggelse, här finns allt från höga punkthus till lamellhus, villor och radhus.

Området ligger med ett naturskönt läge gränsande både till Göta Älv, Lärjeån samt skogs-och bergsområden. Lärjeåns dalgång i norr erbjuder vackra promenadstigar i fantastisk natur och ett unikt djur- och växtliv. I dalgångslandskapet kring Göta älv finns vandringsled för lax och havsöring. Säveån i söder bjuder på fiske och vill man ha sin egen gröna oas att odla i finns Lärjeholmens- och Solgläntans Odlarförening. Det finns också en populär kolonistugeförening, Klaras Ängar.

Kortedala har inte mindre än fyra torg; Citytorget, Kortedala Torg, Kalendertorget och Årstidstorget. Här har du därför service, restauranger och affärer på promenadavstånd vart du än bor. Kommunikationerna till och från området är mycket bra. Du tar dig in till centrala Göteborg på cirka 15 minuter och har flera linjer att välja mellan, alla vagnar går dessutom med täta turer både dag och kväll.

Föreningslivet i Kortedala är rikt. För dig som söker motion och friluftsliv finns här flera idrottsföreningar och motionsslingor. Isdala ishall ligger nära Kortedala Torg. Stadsdelens egna museum, Kortedala museum, är inrymt i en hyreslägenhet på Adventsvägen 1. Här har man bevarat en tvårumslägenhet med möbler och föremål från 50- och 60-talet. Alla gatunamnen associerar till kalender och tideräkning.

Kortedala inbjuder till ett aktivt och behagligt boende i vackra omgivningar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta