Välkommen till

Frida Hjertbergs Gata 14

Frida Hjertbergs Gata 14
2:a Johanneberg

Två balkonger högst upp i huset med vidsträckt utsikt & fantastiskt solläge

Högst upp i huset med bästa solläge ligger denna moderna genomgångstvåa med rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och två balkonger. Den mindre balkongen har vidsträckt utsikt och morgonsol medan den andra större och sociala balkongen ligger i sydvästläge mot gården med sol hela dagen fram till kvällen. Tack vare läget högst upp finns det inget som skymmer solen eller känslan av utsikt och rymd. Luftiga sällskapsytor i öppen planlösning, rymligt sovrum med riktigt bra förvaring samt badrum med tvättmöjligheter. Föreningen har fina gemensamma utrymmen som förhöjer boendekvaliteten såsom gemensam lounge, gästlägenhet och garage i huset vilket är ett extra plus!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med plats för fri avhängning samt förvaringsmöjligheter i en garderob. Vid entrén ligger svart klinkergolv från Höganäs i färgen Nordic Nero men i övrigt har lägenheten genomgående trestavsparkett från Kärhs i Ek Lecco och vitmålade väggar NCS S0500-N.

Luftiga sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning som kan möbleras med soffgrupp och matplats för stora middagssällskap. Platsbyggd bokhylla med inbyggd belysning skapar ytterligare förvaringsutrymmen med djupa underskåp. Fint ljusinsläpp och utgång till en av lägenhetens två balkonger. Balkongen ligger i sydvästläge mot innergården och har en unik utformning som är karaktäristiskt för huset.

Köket har stilren köksinredning i vitt från Marbodal med bänkskiva i svart granit och stänkskydd i vitt blankt fasat kakel från Höganäs i halvstensförband. Kvalitativa vitvaror som utgörs av induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt kyl med frys. Samtliga vitvaror är från Siemens och installerades 2017.

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Riktigt bra förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober samt en klädkammare. Sovrummet har fint ljusinsläpp samt utgång till lägenhetens andra balkong som har vidsträckt utsikt tack vare läget högst upp i huset

Stort och välplanerat badrum med svart klinkergolv från Höganäs i färgen Nordic Nero och helkaklade väggar i vitt kakel från Höganäs. Inredningen består av wc, handfatskommod och spegelskåp med belysning från Vedum, handdukstork, duschhörna med vikväggar i klarglas samt både taksil och handdusch. I badrummet finns även kombimaskin från Siemens. I taket sitter infällda dimbara spotlights.

Brf Jarlaplatsen är ett spännande modernt inslag i Johannebergs funkisområde och bjuder på ett av stans mest attraktiva lägen. Johanneberg är ett mycket populärt område som erbjuder såväl mataffärer, restauranger, småbutiker, träningsanläggningar, bageri, blomsteraffär och närhet till Chalmers. I området finns flera lekplatser, förskolor och skolor samt Universeum vilket passar barnfamiljen perfekt. Utmärkta busskommunikationer och direkt närhet till Korsvägen vilken är en av stans största knutpunkter för kollektivtrafiken nås på ett par minuter. Ta en promenad till Näckrosdammen, traska ner till Götaplatsen eller njut av musiken på Konserthuset. Valmöjligheterna är många!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta