Välkommen till

Fastlagsgatan 43

Fastlagsgatan 43
2:a Kortedala

Insynsskyddat läge med vidsträckt utsikt över grönska & stor härlig balkong

Underbart ljus tvåa med insynsskyddat läge och vidsträckt utsikt över grönska som ger en härlig atmosfär. Bostaden är välplanerad och bjuder på ljusa rymliga rum med stora fönsterpartier och från vardagsrummet nås en stor, helt nyrenoverad, inglasad balkong. Trivsamt vardagsrum med fiskbensparkett och ett nyrenoverat kök, sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum. HSB Brf Krönet är en populär och stabil förening stark ekonomi och välskötta fastigheter.

I vackra Kortedala är naturen aldrig långt bort och med närhet till Citytorget och Kortedala torg finns all behövlig service på bekvämt avstånd tillsammans med bra kommunikationer med spårvagn.

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Oskar
assisterande mäklare
Oskar Allard
Fastighetsmäklare
0735-16 22 63 oskar.allard@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Oskar
assisterande mäklare
Oskar Allard
Fastighetsmäklare
0735-16 22 63 oskar.allard@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på patricia.warnlof@lundin.se.

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i 3 garderober. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade.

Ljust vardagsrum som präglas av ett generöst fönsterparti i insynsskyddat läge med vidsträckt utsikt över de grönskande omgivningarna. Vardagsrummet kan inredas med soffa och matsalsbord för stora middagssällskap. Golvet kläs av vacker fiskbensparkett och väggarna är vitmålade.

Nyrenoverat kök med inredning i grått, mörk bänkskiva i laminat samt stänkskydd i vitt kakel. Köket är utrustat med hällspis med ugn, fläkt samt integrerad diskmaskin och kyl/frys. Given plats för matbord finner ni intill ett stort fönsterparti med utsikt över Grönskan. På golvet ligger laminat och väggarna är vitmålade.

Rofyllt sovrum med härligt ljusinsläpp och fri utsikt. Här finns gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och byrå samt goda förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob. På golvet ligger ekparkett och väggarna är målade i en behaglig grå ton.

De helkaklat badrummet går i ljusa toner. Inredningen består av vägghängd wc, handfat, spegelskåp med belysning, toppmatad tvättmaskin samt duschhörna med skjutdörrar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Kortedala
Bekvämt och naturskönt boende nära city
Kortedala är Göteborgs första moderna förort och byggdes upp under 1950-talet. Området präglas av hus från 50-talet med en blandad bebyggelse, här finns allt från höga punkthus till lamellhus, villor och radhus.

Området ligger med ett naturskönt läge gränsande både till Göta Älv, Lärjeån samt skogs-och bergsområden. Lärjeåns dalgång i norr erbjuder vackra promenadstigar i fantastisk natur och ett unikt djur- och växtliv. I dalgångslandskapet kring Göta älv finns vandringsled för lax och havsöring. Säveån i söder bjuder på fiske och vill man ha sin egen gröna oas att odla i finns Lärjeholmens- och Solgläntans Odlarförening. Det finns också en populär kolonistugeförening, Klaras Ängar.

Kortedala har inte mindre än fyra torg; Citytorget, Kortedala Torg, Kalendertorget och Årstidstorget. Här har du därför service, restauranger och affärer på promenadavstånd vart du än bor. Kommunikationerna till och från området är mycket bra. Du tar dig in till centrala Göteborg på cirka 15 minuter och har flera linjer att välja mellan, alla vagnar går dessutom med täta turer både dag och kväll.

Föreningslivet i Kortedala är rikt. För dig som söker motion och friluftsliv finns här flera idrottsföreningar och motionsslingor. Isdala ishall ligger nära Kortedala Torg. Stadsdelens egna museum, Kortedala museum, är inrymt i en hyreslägenhet på Adventsvägen 1. Här har man bevarat en tvårumslägenhet med möbler och föremål från 50- och 60-talet. Alla gatunamnen associerar till kalender och tideräkning.

Kortedala inbjuder till ett aktivt och behagligt boende i vackra omgivningar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta