Välkommen till

Nordhemsgatan 10

Nordhemsgatan 10
4:a Linnéstaden

Gavelfyra med fint ljusflöde & västerbalkong

Nyproducerad gavelfyra med fint ljusflöde från fönster i tre väderstreck och balkong i västerläge. Generösa och luftiga sällskapsytor i öppen planlösning och en tydlig privat del med tre sovrum varav master bedroom har badrum en-suite och de två andra har tillgång till ytterligare ett badrum där ni även finner en tvättavdelning. I bostaden finns även bra förvaring i garderober samt en klädkammare som även kan användas som en ostörd arbetshörna. Lägenhetens inredningsstil är en stram stil med svala kulörer och materialval som för tankarna till nordisk fjällnatur. Högst upp i huset finns en takterrass om 110 kvm med vidsträckt utsikt och i anslutning till entrén finns ett gemensamt vardagsrum.

Nyproduktionsprojektet Ciceron, som är klart för inflytt vinter 2023/2024, ligger på Nya Masthuggskajen som är ett av innerstans mesta up-coming område. Den här helt nya stadsdelen håller på att ta form utmed vattnet i ena änden av klassiska Linnéstaden. Husen som växer fram kommer innehålla kontor, moderna hem och noga utvalda verksamheter. Detta i kombination med nya boutiquegymmet Grand Fitness, bageri, matbutik, caféer och restauranger. Här byggs dessutom en halvö ut i vattnet och spännande småbutiker samsas med två nya parker, skolor och hotell. Hela Masthuggskajen beräknas stå klart 2028.

Se länk till projektsida med fler bilder hos Nordr under Dokument & länkar.

Läs hela beskrivningen
Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ida
ansvarig mäklare
Ida Goding
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i tre garderober och ett städskåp. Bostaden har genomgående 2-stavs parkett i ljus ek och väggarna är målade i kritvit. I garderoberna har man valt inredning som extra tillval.

Luftiga sociala ytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning med ljusinsläpp från flera fönsterpartier i två väderstreck och utgång till en stor balkong i västerläge. Sällskapsytorna kan inredas med soffa och matsalsbord för större sällskap.

Köket har köksinredning i vitt med rostfria beslag tillsammans med bänkskiva och stänkskydd i ljus stenkomposit vilket skapar en lugn och sober atmosfär. Vitvarorna utgörs av induktionshäll, bänkfläkt, inbyggnadsugn och mikro, integrerad diskmaskin samt dubbla kyl och frys i rostfritt. Som extra tillval finns en exklusiv vinkyl. I taket sitter en vit spotskena med fyra spotlights med dimfunktion.

Bostaden har en privat del med tre sovrum varav master bedroom har badrum en-suite och de två andra har tillgång till ytterligare ett badrum där ni även finner en tvättavdelning.

Master bedroom är generöst utformat och har goda förvaringsmöjligheter i sex garderober. Väggarna är målade i en ljusbeige ton. Det anslutande badrummet har kakel och klinker i vitgrå ton och taket är målat i ljusgrått. Inredning består av wc, handfatskommod och spegel, duschhörna med avskiljande vägg i klarglas. I badrummet finns även behaglig golvvärme och dimbar belysning.

De två övriga sovrummen kan inredas med säng och arbetshörna. Förvaringsmöjligheter i två garderober vardera. Väggarna är målade i en ljusbeige ton.

Bostadens största badrum har även det kakel och klinker i vitgrå ton och taket är målat i ljusgrått. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, duschhörna i klarglas och handdukstork. I badrummet finns även en tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare med överskåp och klädstång.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Linnéstaden
Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta