Välkommen till

Grafiska vägen 4C

Grafiska vägen 4C
1,5:a Södra Centrum

Nyproducerad etta högt upp i huset med gårdsbalkong i söderläge

Högt upp i huset, på våning 10, finner ni denna nyproducerade bostad med rymlig balkong i soligt söderläge. På våningsplanet under ligger den stora gemensamma takterrassen i västerläge som har fantastisk utsikt över stan.

Öppna sociala ytor, välutrustat kök samt avskild sovalkov med öppningsbara industriella glasväggar och förvaringsmöjligheter i tre garderober. Modernt badrum med kombimaskin. Köket har snygga gröna köksluckor med stilrena handtag i svart, stenmönstrad bänkskiva och vitt kakel tillsammans med rostfria vitvarorna. Hemmet har ett vackert askgolv och kommoden i badrummet har en inbyggd bluetooth-högtalare. Det finns även smarta funktioner som gör att du kan styra dina eluttag och dörrlås med mobilen samt få notiser om brandvarnaren eller läckagevakten skulle gå igång.

Här bor ni i ett expansivt område med många butiker, restauranger, kontor samt naturområden. Direkt närhet till spårvagn som tar dig till Korsvägen på 4 minuter, avenyn på 8 minuter eller centralstationen på 12 minuter.

Välkommen på visning och välkommen hem!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en entré med plats för fri avhängning samt förvaringsmöjligheter i både garderob och städskåp. Bostaden har genomgående vitpigmenterad mattlackad askparkett och väggarna är målade i vitt.

Social planlösning med allrum och kök i öppet samband som kan inredas med soffa och matplats. Mysig och avskild sovalkov med öppningsbara industriella glasväggar samt förvaringsmöjligheter i tre garderober. Fint ljusinsläpp från flera fönster samt utgång till en gårdsbalkong i söderläge.

Köksinredning från Marbodals serie Arkitekt Plus Tall med gröna släta luckor, svarta handtag, stenmönstrad laminatbänkskiva och stänkskydd i vitt blankt kakel samt blandare från Mora. Vitvaror som utgörs av induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro i svart/rostfritt, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i rostfritt.

Badrummet har klinkergolv i grå kustgranit med klinkerfog i mörkgrå ton och väggarna kläs i vitt blankt kakel i rak liggande sättning. Inredningen består av wc, handfatskommod med inbyggd bluetooth-högtalare, rund spegel med belysning bakom kanten, vikbara duschväggar i grått glas och blandare från Mora. Kombimaskin med ovanliggande laminatbänkskiva i grå betong och väggskåp i vitt. Det är förberett för att installera elhanddukstork.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Södra Centrum
Södra Centrum är en helt ny stadsdel som just nu växer fram strax utanför Göteborgs stadskärna. I takt med att staden utvecklas och byggs ut blir Södra Centrum den naturliga förlängningen av innerstaden. Stadsdelen präglas av en nyskapande, hållbar och urban arkitektur och är ett levande kvarter med en mix av bostäder, kontor, butiker och caféer. Området utgjorde en gång i tiden Göteborgs textildistrikt och här bor man omgiven av anrika industriminnen som Lyckholms och Krokslätts fabriker.

En kort promenad bort ligger Världskulturmuséet, Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och hela evenemangsstråket. Med cykel eller spårvagn tar man sig smidigt till innerstan på ca 10 minuter. Mataffärer, restauranger och gym finns i din omedelbara närhet, liksom fina rekreationsområden som lämpar sig väl för både löpning och mountain bike-turer.

Södra centrum bjuder på stadsliv med extra allt. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta