Välkommen till

Vidblicksgatan 9

Vidblicksgatan 9
3,5:a Nedre Johanneberg

Väldisponerad lägenhet med fantastiska sociala ytor & underbar balkong

Välkomna till denna genomtänka lägenhet med generösa rumsvolymer i populära Johanneberg! Fiskbensparkett, högt i tak samt fönster i två väderstreck är bara några av de attribut som förgyller denna lägenhet. Trivsamma sällskapsytor, kök från Marbodal, två sovrum, badrum med en praktisk tvättdel samt en gäst-wc. Som pricken över i:et erbjuder denna bostad dessutom två balkonger i två olika väderstreck där solen kan njutas av hela dagen!

Här bor ni med lugnt läge mitt i centrala Göteborg med service, restauranger, butiker och kommunikationer på gångavstånd!

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en rymlig hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Golvet kläs av praktiskt klinker i mörk grått och väggarna är målade i vitt 2021.

Vidare in i bostaden når ni lägenhetens vardagsrum genom den inre hallen. Vardagsrummet bjuder in till både trevliga middag och mysiga filmkvällar med plats för både soffhörna och matbord. Golvet kläs av vacker fiskbensparkett och väggarna är målade i en grå färg 2021.

Modernt kök med köksinredning från Marbodal i vitt kombinerat med rostfri bänkskiva och stänkskydd i vitt kakel. Här ges goda förvaringsmöjligheter i flertalet överskåp och utdragslådor samt skafferi. Den maskinella utrustningen utgörs av gasspis (Smeg), kolfilterfläkt (Smeg), inbyggnadsugn (Siemens), diskmaskin (Husqvarna) samt två kombinerade kyl med frys (Nardi). Här finns gott om plats för ett matsalsbord med plats för stora sällskap. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är målade i vitt 2021. Från köket når ni en av bostadens två balkonger, denna balkong är en delad balkong.

Lägenheten erbjuder två bra sovrum. Det större sovrummet kan inredas med dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Här finner ni goda förvaringsmöjligheter i två garderober. Från detta sovrum når ni lägenhetens andra balkong. Väggarna är målade i en greige färg 2021 och på golvet ligger ekparkett.

Lägenhetens andra sovrum, med utsikt över innergården, passar perfekt som barnrum eller kombinerat gästrum och hemmakontor. Ett stort fönster bidrar med trevligt ljusinsläpp. På golvet ligger vacker fiskbensparkett och väggarna är målade i grått 2021.

Helkaklat badrum med grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp med belysning, handdukstork, duschhörna med vikväggar i klarglas samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Husqvarna.

Lägenheten har även en gästtoalett med mörkgrått klinker på golvet och målade väggar i vitt med vitt kakel vid handfatet. Inredningen består av wc, handfat och spegel.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Nedre Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer och butiker. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Stadsdelen är populär bland studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta