Välkommen till

Sten-Åke Cederhöks Gata 1B

Sten-Åke Cederhöks Gata 1B
2:a Örgryte Torp

Exklusiv bostad högst upp i huset med slående ljusinsläpp & fantastisk terrass

Högst upp i huset med fantastisk utsikt erbjuds nu denna genomtänka tvåa där varje detalj är noga utvald. Väldisponerad med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum, rymligt sovrum, samt både badrum och tvättstuga. Denna tvåa erbjuder eftertraktade attribut så som fantastisk takhöjd om ca 2,8m och unikt ljusinsläpp från stora glaspartier som sätter sin prägel på detta hem. Som pricken över i:et har denna lägenhet även en underbar terrass med fantastisk vidsträckt utsikt. Terrassen ligger i eftertraktat sydväst läge där solen kan njutas på stora delar av dagarna.

Med optimalt läget i Örgryte Torp behöver ni inte välja mellan avkoppling och aktiviteter samt skogens lugn och stadens puls - här erbjuds allt!

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Innanför ytterdörren möts ni av en välkomnande hall med plats för avhägning samt förvaring i en skjutdörrsgarderob. Genomgående vitpigmenterad 2-stavparkett i ek och samtliga väggar är målade i vitt som lämnar en enhetlig bas att inreda efter. Den ovanligt generösa takhöjden på 2,8m och de stora fönsterpartierna skapar en fantastisk rymd genom hela lägenheten.

Vidare in når ni den öppna planlösningen mellan kök och allrum som bjuder in till samvaro med familj och vänner. Ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna är slående och från alla rum har ni utsikt. I vardagsrummet erbjuds flera möbleringsalternativ med plats för soffgrupp, tv-bänk, matbord samt övrigt möblemang. Längs ena väggen sitter en smakfull tapet i en grå/grön färg som ger bostaden en hemtrevlig karaktär.

Köksinredningen har en ljusgråfärg som ger en enhetlig känsla med bänkskiva och stänkskydd i grått. Den maskinella utrustningen utgörs av induktionshäll, integrerad fläkt, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. Goda förvaringsmöjligheter ges i såväl lådor och skåp som sträcker sig till taket. Från köket har ni direkt utgång till den trevliga terrassen i eftertraktat sydväst läge med fantastisk vidsträckt utsikt.

Rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i en garderobsvägg med skjutdörrar. Sovrummet kan inredas med en dubbelsäng samt tillhörande inredning. Längs ena väggen sitter en blommig mönstrad tapet i grått som skapar en mysig känsla.

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och brunt klinkergolv. Inredningen utgörs av vägghängd wc, handfat med kommod, spegel med belysning, dusch med taksil och vikväggar i glas samt handdukstork.

Från köket når ni bostadens tvättstuga. Här finner ni en tvättmaskin samt torktumlare från Siemens med ovanliggande bänkskiva samt väggskåp. Ett extra rum som på ett optimalt sätt förenklar vardagssysslorna. Vita väggar och brunt klinkergolv.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Torp

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och några spårvagnshållplatser bort ligger Focus-huset som har ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta