Välkommen till

Mattssonsliden 28

Mattssonsliden 28
2:a Masthugget

Kvadratsmart tvårummare i populär förening

Välkommen till Mattssonsliden 28 och denna välplanerade lägenhet där varje kvadratmeter är optimalt utnyttjad. Generösa fönsterpartier släpper in naturligt ljus i hela lägenheten och den öppna vyn utanför fönstren skapar en privat atmosfär. Det rymliga sovrummet erbjuder gott om förvaring och plats för dubbelsäng. Tack vare den smarta arkitekturen ligger lägenheten inte på markplan, trots att den är belägen på våning ett. Här bor du både prisvärt och bekvämt med närhet till långgatorna, gym och matbutiker.

Välkomna att kontakta Benjamin för mer information!

Läs hela beskrivningen
Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Innanför ytterdörren möter du en hall med plats för avhängning, det finns även plats för garderober direkt till höger för ytterligare förvaringsmöjligheter. Lägenheten har genomgående stavparkett och en behaglig ljusgrå ton på väggarna och kök.

Ett par steg in i lägenheten möter du kök och vardagsrum i öppet samband. Här finns generöst med fönster som erbjuder härligt ljusinsläpp. Köket är genomtänkt planerat med mycket arbetsytor. Du kan enkelt inreda med ett matbord och stolar för flera personer. Köksinredningen kombineras med ljusgråa luckor NCS s 2000 n och stänkskydd i form av vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av spis med ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Här finns även plats för en tvåsitssoffa med tillhörande möblemang.

Sovrummet är stort och rofyllt. Här kan du inreda med en dubbelsäng samt tillhörande sängbord. Förvaring finns i två garderober. Härligt med ljusinsläpp från stora fönsterpartier. På golvet ligger en behaglig heltäcksmatta så du får den härliga hotellkänslan.

Badrummet har kaklade väggar och svart plastmatta på golvet. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp, duschhörna samt handdukstork.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Masthugget
Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta