Välkommen till

Gibraltargatan 2

Gibraltargatan 2
2:a Nedre Johanneberg

Välplanerad tvåa med generösa ytor & vackra tidstypiska original attribut

I en klassisk tjugotalsfastighet med bästa läge i Nedre Johanneberg ligger denna genomtänkta tvåa om 57 kvm. Här bor ni en ljus bostad som trots dess centrala läge ligger insynsskyddad. Fina attribut som mörklaserade brädgolv i original, djupa fönsternischer och trevlig takhöjd. Modernt kök renoverat 2020, rymligt vardagsrum, stort sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum. Trevlig bostadsrättsförening med god ekonomi som avspeglar sig i låga avgifter.

Centralt men lugnt läge i ett område med klassisk bebyggelse. Gångavstånd till Götaplatsen, Korsvägen, Chalmers, Vasastan och Renströmsparken med vackra Näckrosdammen. Även närhet till kollektivtrafik och goda möjligheter till bilparkering.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Nedre Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer och butiker. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Stadsdelen är populär bland studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta