Välkommen till

Kjellmansgatan 28

Kjellmansgatan 28
4:a Masthugget

Nyproducerad gavelfyra högst upp i huset med dubbla balkonger

Välkommen till ditt drömhem i hjärtat av Masthugget! Denna otroligt fina 4:a erbjuder en exklusiv kombination av modern elegans och fantastisk utsikt. Med stora fönster i tre väderstreck flödar ljuset in och skapar en atmosfär av rymd och välbefinnande. Exklusivt kök från Marbodal, rymligt och ljust vardagsrum, modernt och stort badrum, gäst-wc och tvättstuga samt tre praktiska sovrum. Som pricken över i:et har denna bostaden dessutom två rymliga balkonger i två olika väderstreck där solen kan tas tillvara på alla timmar om dagen!

Här bor ni i en förening med allt som kan önskas såsom takterrass, spaavdelning med bastu, lounge och relaxavdelning både inne och ute på takterrassen samt övernattningsrum för gäster. Stigbergshyllan ligger i ett populärt område med något för alla med närhet till både natur och grönområden samt ett stort utbud av caféer och restauranger. Klippan och Röda Sten är vackra promenadområden vid älven och en cykeltur från bostaden finns Slottskogen och Sjöbergens naturområde.

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Kevin
assisterande mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Kevin
assisterande mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på simon.stark@lundin.se.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en garderob och ett städskåp. Bostaden har genomgående vitpigmenterat 1-stavs parkettgolv i ek och väggarna är målade i vitt.

Rymligt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från två stora fönster. Vardagsrummet kan inredas med en soffgrupp samt tillhörande inredning.

Köket har köksinredning från Marbodal i en djupblå färg tillsammans med beslag i mässingslook samt bänkskiva och stänkskydd i komposit. Samtliga vitvaror är från Electrolux och utgörs av induktionshäll, fläkt (LGG), inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Från köket når ni en av bostadens fantastiska balkonger. Balkongen ligger i eftertraktat sydvästläge och kan inredas med en mindre loungegrupp.

Bostaden erbjuder tre sovrum varav det största sovrummet, även kallat Master bedroom, kan inredas med en dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Här finns goda förvaringsmöjligheter i tre garderober. Från detta sovrum når ni bostadens andra balkong. Här kan ni njuta av den fantastiska vidsträckta utsikten över älven.

De två övriga sovrummen är av mindre storlek och kan inredas med en enkelsäng samt övrigt möblemang. Förvaringsmöjligheter i finns i två garderober vardera. Båda rummen har trevlig ljusinsläpp från stora fönster, varav det ena ligger i ett härligt gavelläge.

Stilfullt badrum med klinker i en gråmelerad färg och kakel i fint fiskbensmönster på väggarna. Inredningen består av wc, handfatskommod (Svedbergs) i en djupblå färg med blandare (Mora Armatur) och detaljer i mässing, spegelskåp med belysning (Svedbergs), handdukstork i svart (PAX) samt dusch (Svedbergs) med blandare i mässing (Mora Armatur). I taket sitter infällda spotlights och badrummet har även underliggande behaglig golvvärme.

Bostadens erbjuder dessutom en gäst-wc varav ni når tvättstugan ifrån. På golvet ligger samma klinker i som i det stora badrummet och väggarna är målade i vitt. Inredningen består av wc, handfatskommod (Svedbergs) i en djupblå färg med blandare (Mora Armatur) och detaljer i mässing samt spegel med belysning (Svedbergs). Från badrummet når ni som sagt lägenhetens tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux, ovanliggande bänkskiva samt överskåp i en djupblå färg som hjälper till med förvaringen och underlättar vardagssysslorna.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Masthugget
Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta