Välkommen till

Formskäraregatan 3

Formskäraregatan 3
2:a Johanneberg

Villakänsla med egen uteplats och gemensam stor trädgård

Välkommen in i en fantastiskt trivsam och mycket välplanerad tvåa med ett perfekt läge i Johannebergs lugna villakvarter. Här bor du med alla bekvämligheter och exklusiva detaljer du kan önska. Alla material är mycket noggrant utvalda för att harmonisera och skapa ett hem utöver det vanliga. Den öppna planlösningen och det trevliga hörnläget bidrager ytterligare till den redan så höga trivseln! Utanför dörren finns egen uteplats samt gemensam trädgård där man kan njuta i solen. Se fram emot många härliga grillkvällar!

Endast några minuter från huset finns bussar, affärer, motionsanläggningar och en kort promenad leder ner till Korsvägen och Götaplatsen med dess stora nöjesutbud.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren välkomnas ni av en möblerbar hall med klinkergolv och underliggande golvvärme som övergår i ekparkett. Väggarna är målade i vitt. Här finns plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en rymlig skjutdörrsgarderob.

Trivsamt kök från Vedum med köksinredning i vitt som bryts av med stänkskydd i grå mosaik och generösa arbetsytor. Ovanför arbetsytorna finns även ett generöst fönsterparti. Den maskinella utrustningen utgörs av spis (Bosch), ugn (Cata), diskmaskin (Bosch) samt kyl med frys (Bosch). En öppen planlösning binder samman köket med vardagsrummet och skapar en social planlösning. Golvet kläs av ekparkett med delvis klinker vid arbetsytor och väggarna är målade i vitt. I köket ryms en matplats för fyra till sex personer och vardagsrummet kan inredas med soffa och tv-möbel.

Från hallen har ni utgång till den egna uteplatsen och gemensamma trädgården.

I sovrummet ryms med lätthet en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Här finns även plats för byrå eller fåtölj om man önskar. På golvet ligger ekparkett och väggarna är målade i grått.

Helkaklat badrum med ljust klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegel med belysning samt duschhörna med vikdörrar i glas. I taket sitter spotlights. Lägenheten har även en egen tvätt-del i badrummet med praktisk arbetsyta samt tvättmaskin och torktumlare från Bosch.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta