Välkommen till

Värmlandsgatan 24A

Värmlandsgatan 24A
4:a Linnéstaden

Imponerande vindslägenhet med egen takterass

Denna fantastiska bostad, belägen högst upp på femte våningen med hiss till din dörr, välkomnar dig med en imponerande hall och vackert parkettgolv. Köket levererat av Marbodal och renoverat 2016, integreras sömlöst med det rymliga vardagsrummet, komplett med en charmig murstock och eldstad för en hemtrevlig atmosfär. Från det generösa vardagsrummet leder dörren ut till en underbar takterrass med östlig orientering för lugna morgnar. Bostaden har två eleganta badrum, varav det större har en avkopplande duschupplevelse och tvättfaciliteter. Tre rymliga sovrum, erbjuder flexibilitet för avkoppling eller underhållning. Med en villa-känsla och enastående bekvämligheter är detta hemmet en varm och inbjudande oas som välkomnar dig varje dag.

Läget är fenomenalt och omgivningarna har allt du kan önska. Det är svårt att sätta fingret på vad det är som gör stämningen här så oerhört gemytlig. Kanske är det den sköna blandningen av caféer, krogar och små butiker som gör att det alltid är liv och rörelse på gatan. Människor strosar fram och tillbaka, glasen klirrar och skratt blandas med förtroliga samtal. Det är härligt att bo mitt i stan och känna denna puls men samtidigt ha den omedelbara närheten till Slottsskogens grönska för rekreation och motion.

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Annika
assisterande mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Annika
assisterande mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning


Denna makalösa bostad välkomnar dig till en oöverträffad bostadsupplevelse, belägen högst upp på våning fem av fem, med lyxen av en hiss som leder dig direkt till din dörr. Vid entrén möts du av en imponerande hall som fungerar som ett centrum för hela hemmet, strålande i en fräsch vit färgsättning som lyfter fram det genomgående vackra parkettgolvet som smyckar varje rum.

Köket renoverat år 2016 bär med sig en tidlös charm med nya bänkskivor och en klassisk rostfri diskbänk som harmonierar med husets historiska karaktär. Utrustat med en induktionshäll och varmluftsugn från Ikea samt en kyl och frys från Cylinda år 2020 och en diskmaskin från Siemens år 2022, är detta kök redo att väcka dina gastronomiska kreativitet. Den öppna planlösningen smidigt integrerar köket med det rymliga vardagsrummet, vilket skapar en perfekt miljö för sociala sammankomster och trevliga kvällar med vänner. En charmig murstock och en eldstad förstärker den hemtrevliga atmosfären och binder samman rummen på ett harmoniskt sätt.

Genom det generösa vardagsrummet tar du dig ut till den underbara takterrassen, som väntar med sin östliga orientering för att bjuda in till lugna morgnar med ditt första kaffe i soluppgången.

Den här bostaden erbjuder inte bara ett utan två badrum för din bekvämlighet. Det större badrummet, helt helkaklat i vitt, erbjuder en avkopplande duschupplevelse, komplett med handdukstork (vattenburen), golvvärme och tvättavdelning med tvättmaskin från Bosch installerad 2020 och kondenstorktumlare Siemens 2022.
Det mindre badrummet, en gästtoalett i anslutning till ett av sovrummen, är likaledes elegant med sin helkaklade design och erbjuder toalett, handfat och dusch.

Två av sovrummen, arrangerade i fil, imponerar med sina generösa dimensioner och kan även anpassas till ett mysigt TV-rum för avkoppling och underhållning.
Ett av sovrummen, närmare hallen, perfekt utformat för den som vill ha lite mer space från de övriga rummen i bostaden.

Vid sidan om de tre redan imponerande rummen, är detta hemmet också utrustat med en flexibel yta som kan anpassas efter dina behov. En extra bonus är det fjärde rummet, som kan användas som kontor för arbete eller studier, eller som ett välkomnande gästrum för dina besökande vänner och familj. Med sin mångsidighet och möjlighet till anpassning, ger detta rum en extra dimension av funktionalitet till ditt boendeutrymme, vilket gör det till ett sant paradis för alla livsstilar.

Med en atmosfär som genomsyras av en klassisk villa-känsla och enastående bekvämligheter, är detta hemmet som kommer att välkomna dig med öppna armar varje dag. De två monumentala murstockarna i lägenheten ger en förtrollande känsla av husets rika historia, och bidrar till att skapa en unik och charmig atmosfär.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Linnéstaden
Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta