Välkommen till

Nordhemsgatan 10

Nordhemsgatan 10
3:a Linnéstaden

Högt upp i huset med makalös utsikt

Högt upp i huset på våning 14 ligger denna nyproducerade trea med två balkonger i söder respektive västerläge och helt fantastisk utsikt över stan! Luftiga sociala ytor och stora fönsterpartier i tre väderstreck skapar en härlig atmosfär. Lägenhetens inredningsstil skapar en sober och lyxig bas för ett ombonat hem tillsammans med påkostade tillval. Bostaden erbjuder bland annat ett modernt kök i grått med öppen planlösning mot vardagsrummet, Master bedroom med utgång till en av balkongerna samt lyxigt badrum med spakänsla och tvättavdelning. Högst upp i huset finns en takterrass om 110 kvm med vidsträckt utsikt över stan.

Läs hela beskrivningen
Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Det första man möts av är en möblerbar hall som har grå klinker med stenkaraktär. Här finns plats för fri avhängning samt förvaringsmöjligheter lite längre in i tre garderober, ett städskåp och ett linneskåp med luckor i betonggrå ton och handtag i svart. I garderoberna har man valt inredning som extra tillval. Genomgående i bostaden kläs golven i av parkettgolv i holländsk läggning i gråtonad ek. Samtliga golvsocklar och foder är målade i grått och även innerdörrar är gråa med svarta handtag.

Luftiga sociala ytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning med ljusinsläpp från flera fönsterpartier. Här kan man inreda med soffa och matsalsbord för större sällskap. Väggarna är målade i en varmgrå ton som är en fin kombination till det gråtonad parkettgolvet i holländsk läggning. Härifrån nås bostadens ena balkong. Dess generösa yta och solsäkra västerläge bidrar till möjligheten att spendera många av sommarens härliga eftermiddagar här.

Köket har inredning i betonggrå ton med svarta beslag tillsammans med bänkskiva och stänkskydd i mörk stenkomposit vilket skapar en lugn och sober atmosfär. Exklusiva vitvaror från Gaggeneau som extra tillval vilka utgörs av induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro i antracitgrå, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl med frys. I köksön sitter en nedfälld bänkfläkt från Siemens och i en inbyggd vinkyl ryms flertalet flaskor. I taket sitter en svart spotskena med fyra spotlights.

Master bedroom är generöst utformat med god förvaring i två garderober. Här finns gott om plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Väggarna är målade i grått vilket ger en ombonad känsla och skapar ett mörkt sovrum för nattro. Härifrån nås bostadens andra balkong som ligger i ett soligt söderläge.

Intill finner ni bostadens andra sovrum. Här ryms en säng med tillhörande sängbord samt en läshörna. Förvaring ges i en platsbyggd garderob. Väggarna är målade i en likadan varmgrå ton som i vardagsrummet.

Lyxigt badrum med spakänsla som har grått kakel och klinker av dov stenkaraktär och tak målat i en brungrå ton. Inredning med handfatskommod och spegelskåp i betonggrått, wc, duschhörna i klarglas och handdukstork. I badrummet finns även en tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk samt dubbla överskåp. Ett fönster bidrar till ljusinsläpp och vädringsmöjligheter.

Lägenheten är utrustad med Smarta hem Plejd som extra tillval.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Linnéstaden
Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta