Välkommen till

Klippan 1H

Klippan 1H
3:a Klippan

Fantastisk lägenhet i toppskick med social planlösning

Beläget vid södra änden av Älvsborgsbron och bara en stenkast från både havet och innerstaden, välkomnar det charmiga bostadsområdet Klippan dig. Med sina mysiga caféer, kulturattraktioner och restauranger, inklusive den berömda fiskrestaurangen Sjömagasinet, inbjuder området till att utforska och njuta av allt det har att erbjuda. Och för de grönskande omgivningarna och avkopplande promenader längs hamnstråket till populära Långedrag behöver du inte gå långt. Härifrån tar båtarna dig smidigt över till Eriksberg och Lindholmen, perfekt för pendlare. Klippan bär på en rik historia med sina gamla bryggeribyggnader och den historiska Gamla Älvsborgs fästning från 1300-talet. Detta är verkligen ett område som får dig att längta hem varje dag!

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en rymlig och möblerbar hall. Två fönster bidrar med trevligt ljus som speglar sig fint i de ljusa väggarna. I hallen finns plats för fri avhängning samt en förvaringsmöbel.

Vidare in i bostaden möts ni av den öppna och sociala planlösningen mellan kök, vardagsrum och matplats. Här kan ni inreda med en stor soffgrupp och en härlig matsalsgrupp. Fantastiskt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti gör lägenheten extra ljus och luftig.

Modernt kök med köksinredning i vitt som kombineras med en grå bänkskiva och stänkskydd i vit mosaik. Den maskinella utrustningen utgörs av glaskeramikhäll, fläkt, ugn, mikro, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

Bostaden erbjuder två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Båda rummen har ett behagligt ljusinsläpp från varsitt fönster. Rummen kan inredas med varsin dubbelsäng sam tillhörande möblemang.

Modernt badrum med vitt kakel och grå klinker. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel med belysning samt dusch med glasväggar. Bostaden har även en tvättmaskin och en torktumlar som är placerade utanför badrummet.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Klippan
Klippan är en havsnära och unik kulturmiljö. Klippan är en del av centrala Göteborg men samtidigt ett område med en individuell prägel och speciell atmosfär. Det magnifika läget vid Göteborgs hamninlopp och den omedelbara närheten till natur och storstadsliv gör området till en härlig plats att bo på.
Klippans moderna bostäder har ett formspråk som smälter in i den historiska miljön. Här bor man behagligt och exklusivt med egna uteplatser eller balkonger att njuta utsikt och grönska på. I området finns det mesta man behöver för helg och vardag. Kulturhuset Röda sten och St. Birgittas kapell inbjuder till olika evenemang året om. I kvarteren finns flera trevliga restauranger och träningsställen och i grannområdena finns mataffärer och butiker.
Klippan var Göteborgs första hamn och Ostindiska kompaniets hemmahamn. I småbåtshamnen ligger båtarna skyddade av fina båthus och alldeles intill ligger ångbåtsbryggan. Utmed vattnet löper strandpromenaden med det mäktiga panoramat med Älvsborgsbron i förgrunden och skärgården i fonden.
Klippan inbjuder till det goda livet med havet och storstadspulsen in på knuten.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta