Välkommen till

Nordostpassagen 14

Nordostpassagen 14
1:a Linnéstaden

Genomtänkt och ljus etta i trevliga Linné

Utmärkt belägen etta med fantastiskt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier samt en fransk balkong. Smakfullt nyrenoverad lägenhet med promenadavstånd till universiteten. Väl genomtänkta kvadratmetrar, goda förvaringsmöjligheter samt modernt kök och badrum. Centralt läge i lugna kvarter med både närhet till innerstadens puls och liv samt Slottsskogen och dess härliga natur. Här bor ni dessutom med promenadavstånd till universiteten. Populär brf med låg avgift där bredband ingår i avgiften.

Läs hela beskrivningen
Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens välplanerade kvadratmeter disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni den välkomnande hallen med plats för fri avhängning. Här finner ni även goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Ljusa väggar och mörkt klinkergolv.

Vardagsrummet är mycket välplanerat och rymmer såväl säng som soffgrupp och matbord. Ljust golv och ljusgula väggar. Ett stort fönsterparti samt en fransk balkong bidrar med ett fint ljusinsläpp.

Vidare in i bostaden når ni det genomtänkta köket med släta vita luckor kombinerat med ljus bänkskiva och stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella utrustningen utgörs av spis, fläkt, integrerad kyl med frys samt integrerad diskmaskin. Köket har genomgående stilfulla svarta detaljer såsom beslag och blandare.

Modernt badrum med stora marmormönstrade kakelplattor samt delvis stående kakelplattor i rosa och på golvet ligger ett klinker i hexagon utformning. Inredningen består av wc, handfat med kommod, rund spegel med belysning samt dusch med taksil och glasvägg.

Till lägenheten hör också ett förråd beläget i källaren.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Linnéstaden
Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta