Välkommen till

Vaktmästaregången 16

Vaktmästaregången 16
3:a Masthugget

Ljus och välplanerad trea med balkong och vidsträckt utsikt

Välkomna till denna ljusa genomgångstrea med balkong i soligt sydvästläge och härlig utsikt. Stort vardagsrum med ett generöst ljusinsläpp, två sovrum med goda förvaringsmljligheter och helkaklat badrum. Bevarade glaspartier som avskiljer kök och vardagsrum utan att ta bort känslan av en öppen planlösning. Välmående och mycket stabil förening med god ekonomi som tack vare sin storlek kan erbjuda bekvämligheter och fördelar utöver det vanliga, såsom gott om garageplatser, gym och bastu. I Masthugget bor ni i mysiga kvarter med gångavstånd till Linnéstadens puls och restauranger och granne med Slottsskogens prunkande grönska och avkoppling.

Läs hela beskrivningen
Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Kevin
assisterande mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johan
ansvarig mäklare
Johan Gille
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Kevin
assisterande mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av hallen med plats för fri avhänging. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. På golvet ligger praktiskt klinker som övergår i parkettgolv.

Luftigt vardagsrum som är lättmöblerat och ljust tack vare den öppna lösningen mot köket som endast skiljs med en icke bärande vägg med stora glaspartier. Rummet kan inredas med en soffgrupp och övrigt möblemang. Från vardagsrummet når ni balkongen som har ett fantastiskt sydvästligt läge med vacker utsikt utöver Masthuggets takåsar & masthuggskyrkan.

Trivsamt kök med bra arbetsytor och gott om plats för förvaring i skåp och lådor. Köksinredning i vitt med svarta beslag och stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella utrustningen utgörs av spis, fläkt, mikro, diskmaskin samt kombinerad kyl med frys. Här finne även plats för ett matbord för fyra personer. På golvet ligger en schackmönstrad plastmatta.

Lägenheten erbjuder två sovrum varav det ena är större till ytan och kan inredas med en dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Här finns även goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare. Väggarna är delvis vita och delvis gröna och på golvet ligger parkett.

Det andra sovrummet är något mindre till ytan och passar perfekt som kontor, gästrum eller barnrum. Här får man plats med säng och skrivbordsmöbel. Parkettgolv och vita väggar.

Fräscht helkaklat badrum med vitt kakel och grått klinker. Inredningen består av wc, handfat, kommod, spegelskåp tvättställ, duschkabin och tvättmaskin.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Masthugget
Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta