Välkommen till

Eklandagatan 45C

Eklandagatan 45C
2:a Johannerberg

Social bostad i härligt gavelläge med inglasad balkong

Välkommen till denna välplanerade lägenhet på Eklandagatan 45C. Bostaden är belägen i ett härligt gavelläge med stora fönsterpartier vilket bidrar till ett generöst ljusinsläpp. De sociala ytorna för vänner och familj är väl tilltagna tack vare kök och vardagsrum i halvöppen planlösning och den inglasade balkongen blir en förlängning av vardagsrummet. Det rofyllda sovrummet ligger avskilt och har dessutom goda förvaringsmöjligheter i en garderobsvägg. Här lever ni med stadens puls på promenadavstånd men njuter av lugnet.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på david.soderholm@lundin.se.

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med naturlig plats för fri avhängning. På golvet ligger ekparkett och väggarna ljusa.

Vardagsrummet är väl tilltaget med generösa ytor som bjuder in till en rad olika möbleringsalternativ med soffa, matsalsbord och övrigt möblemang. Från vardagsrummet når du den härliga inglasade balkongen och en rofylld grönskande vy.

Kvadratsmart kök med köksinredning i vitt och stänkskydd i svart kakel. Den maskinella utrustningen består av glaskeramikhäll, inbyggnadsugn, fläkt, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. I köket ryms en matplats för fyra personer.

Rogivande sovrum med ett fönster som bidrar med behagligt ljusinsläpp. Här ryms en dubbelsäng, sängbord och övrig inredning. Längs ena väggen står flertalet garderober som erbjuder gott om plats för förvaring. Vita väggar med en fondvägg i en mörkblå färg.

Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegelskåp, duschhörna, handdukstork samt en toppmatad tvättmaskin.

I Johanneberg bor ni i hjärtat av Göteborg med närhet till välkända restauranger, biografer, nöjesliv och kultur. Tio minuters gångväg bort finns Avenyn med sitt utbud av shopping, restauranger och nöjesliv. Knutpunkten Korsvägen som ligger precis nedanför backen erbjuder goda buss- och spårvagnskommunikationer till stadens alla hörn. I närheten finner ni även Näckrosdammen, Chalmers samt delar av Göteborgs Universitet.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta