Snart till salu

Välplanerat parhus i suterräng med generösa sällskapsytor

Victoria Wigerud
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se

Lundin Lerum

Med Lundin Lerum får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Bergsslingan 61

Lerum Norra Hallsås

Kortfakta

Rum:
4 rum
Boarea:
125 kvm
Biarea:
6 kvm
Byggår:
2013
Tomtarea:
420 kvm
Adress:
Bergsslingan 61,
44336 Lerum

Lundin Värdering

Boka nu
Välkommen att kontakta Victoria
Välkommen att kontakta Victoria
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på victoria.wigerud@lundin.se.

På höjden i barnvänliga Norra Hallsås finner ni detta välplanerade parhus i suterräng som byggdes 2013. Entréplan erbjuder generösa sällskapsytor i öppen planlösning med utgång till en balkong medan de privata delarna är belägna nere på suterrängplan. Huset har tre stora sovrum med goda förvaringsmöjligheter, stort badrum, gästtoalett samt en praktisk tvättstuga.

Här bor ni i ett lugnt och naturskönt område med närhet till skola och kommunikationer. Det är kort gångavstånd till Lerums Centrum och från Lerums Station går pendeltåg med täta turer in till Göteborg.

Huset disponeras enligt följande:

ENTRÉPLAN

Innanför ytterdörren möts vi av en möblerbar hall med ljusgråa väggar och grått klinkergolv som övergår till ekparkett. Här finns goda förvaringsmöjligheter i en diskret skjutdörrsgarderob.

Från hallen nås bostadens första badrum som är helkaklat med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna med fondparti i grå mosaik. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning, dusch med vikbara duschväggar samt gott om förvaring i platsbyggda garderober.

Vidare in huset nås de generösa sällskapsytorna i öppen planlösning med stora fönsterpartier, högt i tak och en braskamin i hjärtat av rummet. Köket har köksinredning från Marbodal i vitt med ljusgrå bänkskiva samt matchande stänkskydd. Här finns gott om arbetsyta och en stor köksö som bidrar med extra förvaring och avlastning. Den maskinella inredningen utgörs av glaskeramikhäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Samtliga vitvaror i vitt är från Siemens och smälter in fint i inredningen. Stora fina fönsterpartier och dörr ut till balkongen ger generöst med ljusinsläpp.

Vardagsrumsdelen erbjuder flera olika möbleringsalternativ som inkluderar soffa och matsalsbord. Härifrån når man trädgården genom en altandörr. Genomgående ekparkett och ljusgråa väggar.

SUTERRÄNGPLAN

En trappa ner ligger bostadens mer privata delar som utgörs av tre sovrum, badrum samt tvättstuga. Hela våningen har genomgående ekparkett och ljusa målade väggar förutom ett av sovrummen som har en vacker grön mönstrad tapet.

Det största sovrummet är generöst utformat med plats för dubbelsäng samt en egen klädkammare medan de mindre sovrummen kan inredas med säng och arbetshörna samt erbjuder förvaring i inbyggda garderober. Från alla sovrummen är det altandörrar ut till trädgården.

På detta plan finns ett helkaklat badrum med wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning, samt badkar. Ett litet fönster bidrar med dagsljus.

Till sist erbjuds man även en praktisk tvättstuga som är fullt utrustad med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk med vask, hängmöjligheter samt goda förvaringsmöjligheter i flertalet skåp.

Information Ekonomi

Taxeringsvärde: 3 510 000 kr varav byggnadsvärde 2 646 000 kr (fastställt 2018). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Upplåtelseform: Friköpt

Pantbrev: Det finns 3 pantbrev om sammanlagt 4 292 500 kr.

Energideklaration: Utförd 2019-11-06. Energiprestanda 64 kWh/kvm och år. Energiklass B.

Driftkostnad: Totalt ca 30 590 kr/år. Personer i hushållet: 3.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El:13 200 kr/årVatten/avlopp:9 760 kr/årSamfällighet:1 500 kr/årFörsäkring:6 130 kr/år
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta.

Information Fastighet

Adress: Bergsslingan 61, 44336 Lerum. Lerum kommun.

Fastighetsbeteckning: Hallsås 1:162

Byggnadstyp: Friliggande villa, 2 plans parhus i suterräng. Byggår: 2013

Byggnadssätt: Grund:BetongFasad:TräFönster:3-glasfönsterUppvärmning:Luft-/vatten värmepump och direktverkande elVentilation:Frånluft med återvinningVatten/avlopp:Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

TV och bredband: TV: Analogt och digitalt. Bredband: Fiber. Tele2.

Storlek: Boarea 125 kvm.Biarea 6 kvm. 4 rum varav 3 sovrum. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Tomt: Tomtarea 420 kvm.

Bilplats: Carport samt plats för flera bilar på den asfalterade infarten.

Servitut: Rättigheter-last: Last: Officialservitut Avloppsledning, 1441-1293.2
Last: Officialservitut Dagvattenledning, 1441-1293.6
Last: Officialservitut Vattenledning, 1441-1293.1.

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Lerum Hallsås GA:26 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Lerum Hallsås GA:32, Samfällighet: Lerum Hallsås S:11.

Planbestämmelser: Detaljplan.

Övrigt: Nytt taxeringsvärde år 2021 är 3 943 000 kr varav byggnadsvärde 2 599 000 kr.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

-Lerum

Friluftsliv, storstadsliv och vackra omgivningar


Välkommen till Lerum, ett mycket trivsamt område och en kommun med ett stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Lerum ligger på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Det gynnsamma och rofyllda läget vid sjön Aspen är en attraktiv boplats. Lerums kommun består av Lerums centrum och flera mindre områden såsom Hulan, Öxeryd, Stenkullen och Aspenäs. Olstorp, Gråbo och Floda är samhällen som också hör till kommunen. Lerum är en mycket uppskattad boendemiljö för barnfamiljer och här finns många förskolor och grundskolor samt ett gymnasium. Föreningslivet är rikt med verksamheter inom bland annat handboll, fotboll, innebandy och ishockey. Kulturskolan har ett brett program för alla åldrar. I Lerums centrum finns ett stort utbud av butiker och matställen. Flera mindre torg med butiker och stormarknader finns också här.

Sjön Aspen är en stor tillgång i området och utmed sjön ligger fina badplatser och promenadstråk. Längs med Säveån i centrala Lerum finns trädgårdsprojektet Växtrum med flera gröna rum. Växtrum är en del i Lerums vision om att bli Sveriges ledande miljökommun. Nääs Slott och Nääs Fabriker är vackra, historiska platser. Runt om i Lerums kommun finns flera mindre badsjöar. Här finns även gott om lummiga skogar med vandringsleder, motionsspår, ridvägar och grönskande miljöer att njuta av året runt.

I Lerum lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning