Välkommen till

Polkettvägen 13

Polkettvägen 13
Agnesberg

Underbar familjevilla 15 minuter från centrala Göteborg

Välkomna till en friköpt och välplanerad 1 ½ -plans villa med klassisk planlösning som passar barnfamiljen perfekt. Huset har en härlig trädgård med stor uteplats i soligt västerläge. Entréplan utgörs av generösa sällskapsytor, två sovrum, toalett samt tvättstuga med dusch. Övre plan utgörs av de mer privata delarna som består av tre rymliga sovrum samt ett stort badrum. Asfalterad uppfart med plats för upptill tre bilar och ett stort förråd finner ni i anslutning till huset.

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Oskar
assisterande mäklare
Oskar Allard
Fastighetsmäklare
0735-16 22 63 oskar.allard@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Oskar
assisterande mäklare
Oskar Allard
Fastighetsmäklare
0735-16 22 63 oskar.allard@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Huset disponeras enligt följande:

Entréplan

Innanför ytterdörren möts ni av en entré med förvaringsmöjligheter i två garderober samt plats för fri avhängning av ytterkläder. På golvet ligger praktisk laminat i en grå färg och väggarna är tapetserade. I en inre hall vid trappan finner ni ytterligare förvaringsmöjligheter i en hel garderobsvägg.

I anslutning till hallen ligger en helkaklad toalett i vitt och grått samt en tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt duschkabin. Tvättstugan har plastmatta på golvet.

Huset erbjuder generösa sällskapsytor där vardagsrum och kök ligger i öppet samband. Från vardagsrummet nås baksidans härliga uteplats om 22 kvm i soligt söderläge som är en utmärkt tillgång under de varma dagarna. På golvet ligger ljust laminat och väggarna är tapetserade.

Kök från Epoq i ljus färgsättning. De släta luckorna tillsammans med den mörka bänkskivan i laminat och stänkskydd i mosaik ger ett stilrent intryck. Köket är genomtänkt planerat med gott om förvaring, bra arbetsytor med plats för matlagning samt en köksö. Den maskinella utrustningen utgörs av induktionshäll, fläkt, varmluftsugn med ång- och pyrolys-funktion, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Under överskåpen sitter infällda spotlights.

På entréplan finner ni även två sovrum. I det större sovrummet ryms en dubbelsäng och förvaringsmöjligheterna är goda i en stor garderob med skjutdörrar i spegelglas. På golvet ligger likadant laminat som i vardagsrummet och väggarna är tapetserade. De mindre sovrummet används idag som kontor. På golvet ligger laminat och väggarna är tapetserade.

Övre plan

På övre plan finner ni ytterligare tre sovrum som ligger avskilt tillsammans med ett allrum och ett badrum. Det första man möts av är allrummet som präglas av charmigt snedtak, takfönster samt framtagen kattvind. Ljust laminatgolv och delvis tapetserade väggar.

Det tre sovrummen är generöst utformade med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Det är snedtak i alla rummet på övre plan. På golven ligger laminat och i två av sovrummen ligger golvplattor i textil ovan laminatet.

Badrummet på övre plan har mörkgrått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, handdukstork samt duschhörna med vikbara glasväggar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Karta