Snart till salu

Atriumhus med insynsskyddad uteplats i perfekt läge

Annika Landqvist
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Patricia Warnlöf
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se

Lundin Östra Göteborg

Med Lundin Östra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Aprilgatan 6C

Kortedala

Kortfakta

Boarea:
78 kvm
Byggår:
1957
Tomtarea:
193 kvm
Adress:
Aprilgatan 6C,
41548 Göteborg
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på annika.landqvist@lundin.se.

Fint atriumhus i lugnt läge med en underbar och insynsskyddad altan som erbjuder soltimmar från förmiddag till kväll. Här är det lätt att trivas! Planlösningen är optimalt utformad med en privat del för sovrum och arbetsrum för de som önskar, och en social del med kök och sällskapsrum. Vi skulle vilja påstå att detta är ett helt perfekt boende för de allra flesta konstellationer och åldrar som uppskattar natursköna omgivningar. Barnvänligt område med promenadavstånd till kommunikationer, Kortedala torg , Citytorget och skolor.

Information Ekonomi

Taxeringsvärde: 1 714 000 kr varav byggnadsvärde 766 000 kr (fastställt 2021). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Upplåtelseform: Friköpt

Pantbrev: Det finns 10 pantbrev om sammanlagt 2 125 000 kr.

Energideklaration: Utförd 2015-07-25. Energiprestanda 115 kWh/kvm och år. Energiklass E.

Fastighetsavgift: 8 874 kr/år

Information Fastighet

Adress: Aprilgatan 6C, 41548 Göteborg. Göteborg kommun.

Fastighetsbeteckning: Kortedala 107:39

Byggnadstyp: Radhus, 1 plans atriumhus. Byggår: 1957

Byggnadssätt: Stomme:TräBjälklag:BetongFasad:TräTakbeklädnad:PappFönster:2 och 3-glasfönsterUppvärmning:FjärrvärmeVentilation:SjälvdragVatten/avlopp:Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

TV och bredband: TV: Leverantör: Com hem. Bredband: Leverantör: Com hem. Fiber planeras i området.

Storlek: Boarea 78 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Tomt: Tomtarea 193 kvm. Generös träbelagd altan med plats för loungemöbler och sittgrupper.

Övriga byggnader: En redskapsbod och ett förråd som nås via altanen.

Renoveringar:
2010 En del fönster bytta
2017 Nytt kök
2019 Ny kyl och frys
2019 Ny torktumlare och tvättmaskin
2019 Ny eldragning i kök och badrum
2019 Nytt badrum.

Servitut: Rättigheter-förmån: Förmån: Officialservitut Tillträde, 1480K-1990F340.32. Rättigheter-last: Last: Avtalsservitut: Värme-Och Vattenledning Mm, 14-IM1-90/79699.1
Last: Officialservitut Tillträde, 1480K-1990F340.33. Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Värme- Och Vattenledning Mm.

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Göteborg Kortedala GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Elledning och/eller belysning, Värmeanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Samfällighet: Göteborg Kortedala S:2.

Planbestämmelser: Stadsplan Fastighetsplan.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Kortedala

Bekvämt och naturskönt boende nära city
Kortedala är Göteborgs första moderna förort och byggdes upp under 1950-talet. Området präglas av hus från 50-talet med en blandad bebyggelse, här finns allt från höga punkthus till lamellhus, villor och radhus.

Området ligger med ett naturskönt läge gränsande både till Göta Älv, Lärjeån samt skogs-och bergsområden. Lärjeåns dalgång i norr erbjuder vackra promenadstigar i fantastisk natur och ett unikt djur- och växtliv. I dalgångslandskapet kring Göta älv finns vandringsled för lax och havsöring. Säveån i söder bjuder på fiske och vill man ha sin egen gröna oas att odla i finns Lärjeholmens- och Solgläntans Odlarförening. Det finns också en populär kolonistugeförening, Klaras Ängar.

Kortedala har inte mindre än fyra torg; Citytorget, Kortedala Torg, Kalendertorget och Årstidstorget. Här har du därför service, restauranger och affärer på promenadavstånd vart du än bor. Kommunikationerna till och från området är mycket bra. Du tar dig in till centrala Göteborg på cirka 15 minuter och har flera linjer att välja mellan, alla vagnar går dessutom med täta turer både dag och kväll.

Föreningslivet i Kortedala är rikt. För dig som söker motion och friluftsliv finns här flera idrottsföreningar och motionsslingor. Isdala ishall ligger nära Kortedala Torg. Stadsdelens egna museum, Kortedala museum, är inrymt i en hyreslägenhet på Adventsvägen 1. Här har man bevarat en tvårumslägenhet med möbler och föremål från 50- och 60-talet. Alla gatunamnen associerar till kalender och tideräkning.

Kortedala inbjuder till ett aktivt och behagligt boende i vackra omgivningar. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning