Välkommen till

Rannebergen

Fristående villa med fantastisk uteplats och stor potential

Perfekt planerade familjevilla om fem rum varav fyra sovrum, stort vardagsrum med balkong och en solig och insynsskyddad uteplats på baksidan. Två badrum, separat tvättstuga, bastu och bra förvaringsutrymmen. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med lekplats precis utanför på den bilfria innegården. Närheten till natur och badsjö endast 20 minuter ifrån centrala Göteborg. Låga driftskostnader och skonsam uppvärmning via fjärrvärme. Dessutom ingår garage i länga som sköts av samfälligheten.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se

Med Lundin Fastighetsbyrå får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se

Med Lundin Fastighetsbyrå får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

ENTRÉPLAN

Öppna ytterdörren och kliv in i den rymliga hallen som rymmer hallmöbel och familjens ytterkläder. Här är väggarna vitmålade och golvet är klätt med en ljus och slitstark plastmatta.

På entréplan finner ni husets tre av fyra sovrum, två är placerade på var sin sida av hallen och det tredje längre in till vänster. Rummen varierar i storlek och samtliga har vitmålande väggar och samma golv som i hallen vilket ger en enhetlig känsla och utrymme att inreda efter tycke och smak. Har man inte behov av fyra sovrum kan man enkelt inreda ett som allrum eller varför inte kontor.

På detta plan ligger det första badrummet som är renoverat 2010. Inredningen består av dusch, wc, handfat samt spegelskåp. Väggarna har kakel i vitt och på golvet ligger ett marmorerat klinkergolv i gråa toner. Intill har ni även en separat tvättstuga, bastu och klädkammare/förråd.

ÖVRE PLAN

Välkommen en trappa upp till det stora vardagsrummet som har ett fantastiskt ljusinsläpp från flertalet fönster samt utgång till en balkong som förlänger känslan av inne och ute under sommarhalvåret. Vardagsrummet rymmer en stor soffgrupp med soffbord och tv-möbel för familjens filmkvällar eller umgänge i goda vänners lag. Ni har även plats för en större matgrupp för middagsbjudningarna. Väggarna är vitmålade och golvet utgörs av ett parkettgolv.

På detta plan har ni det fjärde sovrummet som rymmer dubbelsäng, sängbord garderob och byrå. En harmonisk fondvägg tillsammans med vitmålade väggar bjuder in till en rofylld känsla med möjlighet att sätta sin egen prägel för en god natts sömn. Fint ljusinsläpp från fönstret gör att rummet känns rymligt.

Sist men inte minst kommer ni till köket, hjärtat i huset som bjuder in till matlagning och umgänge. Goda arbetsytor och förvaring i skåp som går hela vägen upp till taket. Den maskinella utrustningen består av spis, köksfläkt, ugn, mikro samt kyl och krys i full längd. Från köket når ni även dörren ut till den underbara och insynsskyddade uteplatsen med kvällssol. Här har ni gott om plats för en stor matgrupp samt loungemöbler.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet