Välkommen till

Kryddväxtgatan 10

Kryddväxtgatan 10
Lövgärdet

Stor familjevilla granne med Vättlefjälls naturreservat

På en lugn återvändsgata med högt läge finner du denna 2-plansvilla fördelat på sju rum varav fem sovrum med en stor insynsskyddad trädgård. Huset har generösa sällskapsytor, stort öppet kök, två badrum och en rymlig tvättstuga. Trädgården erbjuder många soltimmar och utrymme för grillkvällar i vänners lag samt plats för barnen att leka på. Övre plan har dessutom en stor solig balkong. Här bor du i en rymlig familjevilla granne med det vackra naturreservatet Vättlefjäll som erbjuder motionsslingor och kanotpaddling, perfekt för familjeutflykten. Till huset tillkommer dessutom en ny carport med tillhörande förråd. Skonsam uppvärmning via fjärrvärme och en energiklass C som främjar gröna bolån. Välkomna att anmäla er på visning!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Oskar
assisterande mäklare
Oskar Allard
Fastighetsmäklare
0735-16 22 63 oskar.allard@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Oskar
assisterande mäklare
Oskar Allard
Fastighetsmäklare
0735-16 22 63 oskar.allard@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning


Bostaden disponeras enligt följande:

Välkommen till detta fantastiska och rymliga familjevänliga hus i två plan, perfekt för den moderna familjen som värdesätter komfort, stil och närhet till både natur och stadsliv. Låt mig guida dig genom denna pärla:

Entréplan:

Stig in genom den praktiska hallen och känn omedelbart atmosfären av rymd och trivsel. Här finns ett stort och modernt kök i öppen planlösning, en dröm för alla matlagningsentusiaster. Köket pryds av svarta köksluckor och en bänkskiva i granit, skapande en elegant och tidlös atmosfär. Utrustat med side-by-side kyl och frys, induktionshäll, elegant köksfläkt, ugn samt mikrovågsugn. Här finns också gott om förvaring och generösa arbetsytor, perfekt för kreativa matlagningsexperiment. Det lime-gula kaklet som utgör stänkskyddet ger en frisk och livlig touch till köket.

Matplatsen ansluter sömlöst till köket och leder ut till en härlig uteplats, där du kan njuta av måltider i friska luften eller arrangera sommarfester för familj och vänner.

På detta plan finner du också en rymlig och separat tvättstuga som underlättar vardagens göromål. En klädkammare ger extra utrymme för förvaring och organisering. Två av husets totalt fem sovrum är också belägna på entréplanet, vilket ger både bekvämlighet och flexibilitet. Ett av de två badrummen, komplett med dusch, wc och kommod, bidrar till det praktiska och moderna boendet.

Övre plan:

Trappan leder upp till övervåningen där generösa sällskapsytor öppnar upp sig och välkomnar dig till avkopplande stunder. Här finns även utgången till en rymlig och solig balkong, perfekt för att njuta av morgonkaffet eller solnedgångar.

På övre plan finns också tre ytterligare sovrum som erbjuder gott om plats för familjen att växa och trivas. Det andra badrummet på detta plan utmärks av badkar, wc och kommod.

Trädgård och omgivningar:

Den stora, insynsskyddade trädgården är en oas för både lek och avkoppling. Här kan barnen leka fritt och du kan odla dina trädgårdsdrömmar. En carport med förråd ger praktisk förvaring och ökar bekvämligheten.

Läge och omgivningar:

Huset är inte bara en dröm på insidan, det är också omgivet av naturens skönhet och stadens bekvämligheter. Med närheten till det vackra Vättlefjälls naturreservat har du fantastiska möjligheter till friluftsliv och äventyr. Samtidigt är det bara en kort resa på tjugo minuter till centrala Göteborg, vilket ger dig tillgång till stadens kulturella och kommersiella liv.

Angered centrum ligger bara fem minuter bort och erbjuder allt du behöver i form av shopping, restauranger och andra nödvändigheter. Skolor och förskolor ligger också nära, vilket gör detta till en idealisk plats för en familj att växa och trivas.

Välkommen till Lövgärdets villastad – där komfort, stil och närhet till både stad och natur blir en del av din vardag.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Karta