Välkommen till

Gunnilsevägen 80

Gunnilsevägen 80
Gunnilse

Exklusiv enplansvilla i barnvänligt och naturnära område

Drömmer ni om ett lantligt boende nära Göteborg? På Gunnilsevägen 80 presenteras en exklusiv enplansvilla byggt 2017 med soldränkt tomt, carport, naturskönt belägen på en återvändsgata i ett barnvänligt område. Huset är fördelat på fem rum och kök varav fyra sovrum, badrum, gästtoalett samt separat tvättstuga och många sociala ytor. Välkomna på visning!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Oskar
assisterande mäklare
Oskar Allard
Fastighetsmäklare
0735-16 22 63 oskar.allard@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Oskar
assisterande mäklare
Oskar Allard
Fastighetsmäklare
0735-16 22 63 oskar.allard@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på patricia.warnlof@lundin.se.

Välkomna till Gunnilsevägen 80, en plats där drömmen om det idylliska lantlivet möter bekvämligheten av att vara nära Göteborg. Här finner ni en exklusiv enplansvilla som är perfekt placerad på en solig tomt med carport. Boendet är lugnt beläget på en återvändsgata i ett tryggt och barnvänligt område. Med fem rum och kök, inklusive fyra rymliga sovrum, ett badrum, en gästtoalett och en separat tvättstuga, finns det gott om plats för hela familjen. Här finner ni också generösa sociala ytor som inbjuder till samvaro och avkoppling.

Denna välplanerade bostad, uppförd med omsorg och precision, är utrustad med modern och skonsam uppvärmning via vattenburen golvvärme och FTX-system. Givetvis är fiber inkopplat.

Ett drömlikt kök är en fröjd för matlagning, med rikligt med arbetsytor och generös förvaring. Köket är fullt utrustat i moderna design. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, varmluftsugn, elegant takhängd köksfläkt, inbyggd mikrovågsugn, en rymlig side-by-side kyl och frys samt en diskmaskin. Stora fönster i östlig riktning inbjuder till avkopplande helgbruncher med utsikt över vidsträckta ängar och natursköna omgivningar.

Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet gör det enkelt att umgås och skapar en optimal social yta för familjekvällar framför den sprakande braskaminen. Ryggåstak och stora fönsterpartier skapar en luftig och välkomnande atmosfär.

Från vardagsrummet leder en dörr ut till altanen, där ni kan njuta av en avskild uteplats som passar utmärkt för grillkvällar med familj och vänner under kvällssolen. Huset är smakfullt designat i en vinkel som skapar en trivsam utomhusmiljö. Altanen rymmer både en matplats och en stor loungegrupp för avkoppling.

Huset rymmer fyra välplacerade sovrum som ger tillräckligt med plats för hela familjen att trivas eller för dig som behöver ett hemmakontor eller ett gym. Alla sovrum är smakfullt inredda och erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och personliga ägodelar.

Bostaden har både ett badrum och en gästtoalett som renoverades år 2020 och är smakfullt inredda med vackra kakel- och klinkerplattor. Badrummet har en rymlig dusch, ett badkar och en kommod medan gästtoaletten erbjuder bekvämlighet för besökande gäster. Dessutom finns en separat tvättstuga med egen ingång, optimalt planerad för en familj med barn. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare från Siemens samt ett handfat och generös förvaring i form av skåp.

Husets stenlagda uppfart ger en välkomnande inramning och den tillhörande carporten med förråd ökar bekvämligheten. Området runt huset är omgivet av vacker natur och öppna fält, vilket ger en harmonisk känsla. Här kan ni njuta av helgutflykter längs Lärjeån och Vättlefjäll, med möjlighet till kanotuthyrning och bad i närheten. Det finns också ridhus, en golfbana och en mängd fritidsaktiviteter i närområdet. Trots den naturnära känslan är det bara 20 minuter till centrala Göteborg. Välkommen till ert framtida hem!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Karta