Lundin Mölndal

Välkommen till
Lundin Mölndal

I Mölndal kombineras stadsliv och friluftsliv på ett okomplicerat sätt. Mölndals stad, som är en egen kommun, är stort till ytan och är indelat i mindre områden som exempelvis Toltorpsdalen, Krokslätt, Bifrost, Kvarnbyn och Stensjön. Bebyggelsen är blandad och består av äldre trävillor, radhus- och flerbostadsområden samt nybyggnationer.

Närheten till härlig natur är en stor tillgång för de boende i Mölndal. Skog, mark och sjöar ger stora möjligheter till ett rikt friluftsliv. I Mölndals innerstad sker en modernisering med nya bostäder och lokaler som uppförs och binds ihop med befintliga byggnader. Mölndals centrum erbjuder ett stort utbud av butiker, frisörer samt matställen och är knutpunkt för pendeltåg, bussar och spårvagn. Många barnfamiljer bosätter sig gärna i Mölndal och här finns flera förskolor och grundskolor samt gymnasium. Ett stort antal föreningar har aktiviteter för alla åldrar inom sport, kultur och friluftsliv. I Åby ligger is- och simhall, äventyrsbad och idrottshallen Aktiviteten och flera frilufts- och idrottsklubbar har sina verksamheter vid Stensjön och Rådasjön.
Mölndal inbjuder till ett bekvämt boende nära naturen och allt det som den moderna människan kan tänkas behöva. Här finns alla förutsättningar för att trivas!

Våra mäklare verksamma inom området Mölndal