Lundin Nyproduktion

Välkommen att kontakta oss för ett inledande möte om ert projekt! Välkommen till oss för ett inledande möte om ert projekt!

Lundin Fastighetsbyrå har gjort många nyproduktionsprojekt genom åren, stora som små. Vi har stor erfarenhet av såväl helt nyproducerade bostäder som ombildade och totalrenoverade bostäder.

För att nyproduktionsprojekt ska lyckas och alla enheter säljas enligt tidsplan krävs ett stort förarbete.
Vi erbjuder - utifrån ett mäklarperspektiv - kompetens, erfarenhet och rådgivning när det kommer till koncept, målgruppsarbete, prissättning och försäljningsstrategier. Vi kommer gärna in i ett tidigt skede av projektet för att bidra med vår marknadskännedom och erfarenhet kring projektet i stort samt dess utformning, det till säga vad som ska byggas, fördelning, planlösningar etc. Vi hjälper även till med prissättning och rådgivning kring exempelvis ekonomiska kalkyler.

Efter genomgång av projektet presenterar vi ett affärsupplägg med en tydlig försäljningsstrategi som inkluderar genomförande, tidsplan samt offert. I detta skede presenteras även den eller de mäklare som kommer sköta försäljningen. Hos oss kan du vara säker på att få drivna mäklare som kommer ha fullt engagemang och uppmärksamhet på ditt projekt. Vårt koncept, våra mäklares arbetssätt och möjlighet att ta hand om köparnas nuvarande boende, oavsett område, skiljer sig från övriga mäklerier i branschen.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!
nyproduktion@lundin.se 031-17 22 60