Lundin Nyproduktion

Dedikerade mäklare med lång erfarenhet och väl etablerade arbetssätt

Lundin Fastighetsbyrå har gjort många nyproduktionsprojekt genom åren, stora som små. Vi har stor erfarenhet av såväl helt nyproducerade bostäder som ombildade och totalrenoverade bostäder. Vår processplan för nyproduktion kan delas in i fyra faser med ett antal olika steg i respektive fas.

Hos oss kan du vara säker på att få drivna mäklare med stort engagemang, som lägger full uppmärksamhet på ditt projekt. Våra mäklares arbetssätt och möjlighet att ta hand om köparnas nuvarande boende - oavsett område - särskiljer oss från övriga mäklerier i branschen.

“Det är fantastiskt roligt att få vara en del av Göteborgs stadsutveckling av fina, nyproducerade bostäder”

Fas 1: Förarbetet
Fas 2: Pre-sale
Fas 3: Säljstart
Fas 4: Avslut

Förarbetet är avgörande för ett lyckat nyproduktionsprojekt. Vi erbjuder kompetens, erfarenhet och rådgivning från mäklare särskilt inriktade på nyproduktionsprojekt kring allt som gäller koncept, målgruppsarbete, marknadsanalys, prissättning, försäljnings- och etappstrategier. Vi är gärna med från ett tidigt skede av projektet för att bidra med marknadskännedom och erfarenhet kring projektet och dess utformning; alltså vad som ska byggas, fördelning, planlösningar etc. Självklart hjälper vi även till med prissättning och rådgivning kring exempelvis ekonomiska kalkyler.

Efter genomgång av projektet presenterar vi ett affärsupplägg med en tydlig försäljningsstrategi som inkluderar genomförande, tidsplan samt offert. I detta skede presenteras även den eller de dedikerade mäklare som kommer sköta försäljningen. Beroende på typ av försäljning, situation och marknadsläge finns naturligtvis även utrymme för att i vissa delar kunna skräddarsy processen.

Vill ni veta mer om hur vi arbetar med nyproduktionsprojekt?
Välkommen att höra av er till oss för ett första möte!