Såld

Unik gårdslägenhet med fantastisk takhöjd & villakänsla

Johan Gille
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se
Elin Söderlund
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Inägogatan 21K

3:a Övre Eriksberg

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 595 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
89,3 kvm
Våning:
1/1, ej hiss
Byggår:
2016
Adress:
Inägogatan 21K,
418 74 Göteborg

Beskrivning

Välkomna till denna idylliska bostad med unikt gårdsläge i Övre Eriksberg/Kyrkbyn. Här bor ni i en otroligt fin lägenhet i Brf Putsegården belägen i ett separat hus med egen ingång och stor härlig uteplats med många sköna soltimmar. Bostaden erbjuder generösa och sociala ytor i öppen planlösning med ett fint ljusflöde från flertalet fönsterpartier och en slående takhöjd. Genomgående moderna och stilrena materialval, två välutrustade badrum, och en trappa upp ett mysigt loft. Perfekt läge en kort promenad från Sannegårdshamnen med närhet till såväl härliga grönområden som city!

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Innanför den fina ytterdörren kliver ni in i en ljus hall med ljusgrått klinkergolv och ljusa väggar. Till vänster finns gott om plats för avhängning av ytterkläder alternativt en avlastningsmöbel.

Ett par steg in i bostaden når ni den öppna planlösning där kök och vardagsrum skapar en härlig yta att umgås med familj och vänner på. Den generösa takhöjden är slående och unik och skapar en otrolig rymd. Stora fönsterpartier bidrar till ett fantastiskt fint ljusflöde som går genom hela rummet.

Charmigt kök där lantlig och modern stil möts på ett perfekt sätt. Vit köksinredning med goda förvaringsmöjligheter i såväl överskåp som lådor. Den ovanliggande bänkskivan i grå sten bidrar till goda arbetsytor för den som tycker om att laga mat. Kökets maskinella utrustning består av fläkt, spishäll med ugn, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Ett extra plus är det fina inbyggda skafferiet. Här får ett stort matbord med stolar plats. Härifrån nås uteplatsen som är en underbar oas att slå sig ner vid under varma sommardagar.

Vardagsrumsdelen erbjuder flera möbleringsalternativ där soffgrupp, tv-bänk samt övrigt möblemang får plats. Genomgående ljusa väggar och fint trägolv för en enhetlig bas att inreda efter. En trappa upp når ni det mysiga loftet som går utmärkt att inreda som sovrum, gästrum eller kontor.

Master bedroom är harmoniskt med hotellkänsla där stor klädkammare samt badrum ligger i anslutning till rummet. Väggarna är målade i en dov mörkblå färg och golvet kläs av ljust trä. Fönster från två väderstreck släpper in härligt ljus. Klädkammaren bidrar till goda förvaringsmöjligheter.

Från sovrummet har ni tvätt-avdelningen samt grov-entrén intill som praktiskt är avskärmat från de övriga delarna. Ljusgrå inredning som går ton i ton med övriga detaljer skapar en helhet. Här erbjuds tvättmaskin, torktumlare, mycket förvaring samt en ovanliggande bänkskiva med diskho som förenklar vardagssysslorna. Även här finns en klädkammare som erbjuder extra förvaring.

Ett av bostadens badrum nås från grov-entrén och är generöst i sin storlek. Inredningen utgörs av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning, duschhörna samt handdukstork. Helkaklade väggar i vitt och svart-vitt klinkergolv. Ett frostat fönster bidrar till vädringsmöjligheter samt ljusinsläpp.

Bostadens andra badrum nås från hallen i huvudentrén och går i samma stil som det andra med vitt kakel på väggarna och svart-vitt klinkergolv. Inredningen består även här inne av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning samt duschhörna.

Observera att bostaden är registrerad som 3 rum och kök enligt lägenhetsförteckningen och används av nuvarande ägare som 3 rum och kök med loftet inkluderat. Det är dock inte säkerställt om loftet uppfyller kraven på vad ett rum egentligen är enligt Lantmäteriet.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 595 kr/månad. I avgiften ingår grundutbudet 100/10 mbit/s fiber samt Teilia bas-TV. Varm- och kallvatten debiteras separat enligt egen förbrukning. Till detta tillkommer en fast elavgift om 158 kr/månaden och hushållsel debiteras också utöver det enligt egen förbrukning.

Andelstal: Andel i föreningen är 2,9747%. Andel av årsavgift är 2,9747%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr.

Driftkostnad: Totalt ca 750 kr/månad. Antal personer i hushållet: 2.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 500 kr/månadFörsäkring: 250 kr/månad
Kostnaden varierar beroende på avtal och förbrukning
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Inägogatan 21K, 418 74 Göteborg. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2016

Lägenhetsnummer: K1001

Våningsplan: Våningsplan 1 av 1. Ej hiss.

Storlek: 3 rum och kök. Boarea 89,3 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Information Förening

Förening: Brf Putsegården. Föreningen är en bostadsförening. I föreningen finns 44 lägenheter.

Allmänt om föreningen: År 2016 färdigställde Etikhus 44 st. bostadsrätter i den historiska miljön i Lundby kyrkby på centrala Hisingen. Det blev ett hus som inte liknar något annat.

Den gamla mangårdsbyggnaden Putsegården skulle få nytt liv och samtidigt smälta in i den intilliggande bebyggelsen från femtiotalet. Gården uppmärksammades och dokumenterades redan på 1940-talet av Historiska museet, nuvarande Stadsmuseet. Arkitektbyrån What arbetade fram en tillbyggnad som utgår från den gamla gårdens ryggrad och växer vidare över tomten, in i modern tid.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen sköts av Nordic Life.
Månadsavgiften höjs med 2% under andra kvartalet 2022.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Ja.
Föreningen äger marken: Ja

Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: FTX.

Energideklaration: Utförd 2019-06-25. Energiprestanda 78 kWh/kvm och år. Energiklass C.

Renoveringar: Då föreningen är nybyggd år 2016 finns inga större renoveringar planerade.
Diskussioner kring ladd-stationer samt belysning över odlingslådor men inget beslut taget än (Jan-22).

TV och bredband: Telia.

Parkering: Föreningen har 8 carport-platser samt 15 parkeringsplatser. Ansökan sker genom styrelsen.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Övre Eriksberg

Vackra omgivningar, historia och staden runt hörnet
Välkommen till populära Övre Eriksberg! Här möts historia och framtid
i en skön harmoni. Området i stort präglas av expansion och framåtanda och här erbjuds ett stort utbud av skolor, kultur- och föreningsliv samt affärsverksamheter. Fina grönområden finns inom bekvämt avstånd, liksom den härliga kajpromenaden vid Eriksberg och Sannegården.

Trevliga restauranger, caféer och butiker finns det gott om och till Eriksbergs köpcentrum är det gångavstånd. Inom nära håll ligger även Lundbybadet och Rambergsvallen, två fina motions- och idrotts- anläggningar. Kommunikationerna till och från området är mycket goda med flera busslinjer och täta avgångar. Med stombuss 16 tar det ca 12 minuter in till centrala Göteborg.

Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning