Välkommen till

Vassdalsvägen 54

Vassdalsvägen 54
Brännö

Västkustdröm med havsutsikt och vacker naturtomt

Välkomna till detta underbara hus på idylliska Brännö! Här erbjuds 82 kvm charmigt boende fördelat på tre rum och kök, inklusive två rymliga sovrum och en liten gäststuga på tomten. Vardagsrummet har en stämningsfull eldstad och varje fönster är som en tavla där du kan se segelbåtarna glida förbi på det glittrande havet. Vakna upp till en fantastisk havsutsikt och njut av en vacker naturtomt om 1 337 kvm, bara ett stenkast från badplats och småbåtshamn. Med kommunalt vatten och avlopp får du en bekvämlighet som många saknar på ön. Läget är perfekt – endast 10 minuters promenad från färjeläget. Ett riktigt smultronställe som måste upplevas på plats!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Kevin
assisterande mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Kevin
assisterande mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Välkommen till denna underbara bostad med tre rum och kök, perfekt för den som vill njuta av livskvalitet och naturnära omgivningar. Här erbjuds en inglasad entré, där du kan börja dagen med morgonsolens strålar, oavsett väder.

Vidare in i bostaden möts du av en generös hall med gott om avhängningsmöjligheter och ett stilrent badrum. Badrummet är utrustat med både dusch och tvättmaskin, vilket underlättar vardagen.

Från hallen kliver du in i det rymliga vardagsrummet, som har en öppen planlösning mot köket. Här finns en fantastisk eldstad som ger både värme och atmosfär under kyligare kvällar. Stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp och erbjuder en hänförande utsikt över havet som granne.

De två sovrummen är placerade i fil och är generösa i sin storlek, vilket ger gott om plats för både vila och förvaring. Från vardagsrummet når du den härliga altanen, perfekt för sociala tillställningar eller lugna stunder med en bok.

Tomten är vacker och välskött med en generös trädgård där du kan påta och njuta av grönska och blommor. Dessutom finns ett gästhus på tomten, idealiskt för att välkomna vänner och familj som vill stanna över.

Denna bostad är ett drömhem för den som söker en harmonisk plats med både komfort och naturskön omgivning. Välkommen hem!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Brännö

Genuin skärgårdsidyll med salta bad & klassisk bryggdans


Endast omkring 20 minuter med skärgårdsbåten från Saltholmen i Västra Göteborg, ligger den populära skärgårdsön Brännö. En vacker och levande ö i södra skärgården med cirka 900 bofasta invånare och ett rikt kulturliv. Här lever musiker, dansare, författare och bildkonstnärer i en bilfri och genuin skärgårdsidyll med gott om aktiviteter för såväl barn som vuxna.

Ön är välkänd för sin bryggdans på Brännö Brygga, mycket tack vare Lasse Dahlquists klassiska vals från 1941. Här finns även uppsluppna Brännö Varv med restaurang, café och Bed & Breakfast samt populära Brännö värdshus med Pensionat Baggen. På ön finns bland annat även ett bageri, matbutiken Brännö handel, ett litet charmigt hembygdsmuseum och blomsteraffär.

Badplatserna runt ön är många och några av de populära är Ramsdals badplats nära Husvik, Gröna Vik och Vassdalsbadet. Berget vid den gamla lotsutkiken är öns högsta punkt och här bjuds det på en imponerande utsikt från Vinga till inloppet till Göteborg. Via en smal landförbindelse går det att vandra över till fantastiska Galterö – en obebodd ö och tillika ett paradis för såväl betande får som människor. Här finns ett rikt fågelliv, härlig natur att ströva omkring i och gott om mer avskilda badplatser.

Oavsett om du bara vill ta en lunch, göra en härlig dagsutflykt, spendera en semestervecka på ön eller rentav bosätta dig där så är Brännö fantastiskt! Skärgårdsbåtarna från Saltholmens båtterminal går med täta turer under hela dagen, från tidig morgon till sen kväll, och går endera till Brännö Rödsten eller Brännö Husvik.
Karta